11.000 Econamedlemmer har benyttet seg av forsikringsavtalen. Spar penger du også!

Som medlem i Econa har du mange fordeler. En av fordelene er at du har Storebrands beste priser for privat forsikring. Hele 27 % lavere enn Storebrands ordinære priser. Det betyr at du sparer 270 kr for hver 1000-lapp sammenlignet med en privat forsikring til ordinær pris. For øyeblikket for du også 10 % nettrabatt om du velger å kjøpe dine nye private forsikringer på nett.

Mange starter gjerne med å sammenligne pris på sin bilforsikring. I tillegg til å få Storebrands beste pris, er nylig Bilforsikring Super blitt kåret av Cicero til å ha Norges beste vilkår! Forsikringen gjelder også for bobil og elbil.

Det tar ikke lang tid å sjekke dine fordeler, og med besparelsen du kan oppnå er det verdt å lese her: Medlemmer får Storebrands beste priser på forsikring.    

Medlemskapet i Econa innebærer også at du kan kjøpe kollektive forsikringer. Dette er forsikringer som er fremforhandlet til gunstige priser og ofte priset lavere enn sammenlignbare dekninger du får kjøpt privat. Et eksempel på dette er Gruppelivsdekningene som er forsikringer innen død- og uførhet, eller for eksempel kritisk sykdom. Flere av disse dekningene kan gjøre de økonomiske konsekvensene mindre dersom man blir utsatt for uforutsette hendelser. For slike dekninger kan det være fornuftig å snakke med en rådgiver, som kan veilede deg i den livssituasjonen akkurat du befinner deg i. Kontakt en rådgiver på 22 82 80 00.