Econa søker ny arbeidsrettsjurist

Vi søker etter arbeidsrettsjurist med noen års erfaring til utfordrende stilling som advokat/advokatfullmektig i Econas arbeidslivsavdeling. Avdelingen er organisert som et advokatkontor med totalt syv advokater og advokatfullmektiger.

Vi har lang og bred erfaring med arbeidsrett, og bistår kompetente medlemmer, mange i ledende stillinger. Vi ser etter en engasjert, løsningsorientert og fremoverlent kollega som trives med utfordringer.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

- Juridisk embedseksamen / Master i Rettsvitenskap

- Arbeidsrett valgfag

- Erfaring med individuell og kollektiv arbeidsrett.

- Gode samarbeidsevner og stor arbeidskapasitet. 

Arbeidsoppgaver

- Rådgivning til medlemmer og tillitsvalgte i arbeidsrettslige spørsmål

- Individuelle og kollektive forhandlinger 

- Opplæring av tillitsvalgte

- Utredningsarbeid

- Prosedyre for domstolene

Vi tilbyr

- En engasjert organisasjon med ambisiøse målsetninger

- Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

- Et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer

- Konkurransedyktige betingelser

- Gode pensjons- og forsikringsordninger

Ta gjerne kontakt på telefon 99709930 eller e-post; per@econa.no dersom du har spørsmål om stillingen. Søknader kan sendes fortløpende og innen 1. juni. Aktuelle kandidater vil kontaktes for avtale om intervju. Tiltredelse så snart som mulig, etter nærmere avtale. Søknadsfrist: 01.06.2019

Søk her

Om arbeidsgiveren

Econa er Norges største interesseorganisasjon for høyt utdannede økonomer, med drøyt 22 000 medlemmer. Econa er en at medlemsforeningene til Akademikerne og er en landsomfattende arbeidstakerforening med 14 lokalavdelinger og 15 studentgrupper. Organisasjonen arbeider for medlemmenes fagkompetanse, faglige nettverk, økonomiske og juridiske interesser og med økonomers og økonomifagets betydning i samfunnet. Vi har en rekke tilbud og aktiviteter som skaper verdier for medlemmene. Juridisk bistand fra foreningens advokater er et av de viktigste medlemstilbudene. Econas administrasjon er lokalisert ved rådhuset i Oslo sentrum. For mer informasjon om Econa, se www.econa.no 

Administrasjonen består i dag av 28 fast ansatte som er opptatt av fornøyde medlemmer og et godt samarbeidsmiljø. Du finner oss også på sosiale medier som Facebook og LinkedIn.