Akademikernes arbeidslivskonferanse 2020: Menneske + maskin

Hvordan ser arbeidslivet ut i morgen – og hva er suksessoppskriften på et samarbeid mellom menneskelig og kunstig intelligens? 13. februar åpner vi dørene til Arbeidslivskonferansen 2020: Menneske + maskin.

Tidspunkt: Kl 08.45 – kl 11.45. Sted: Bristol

Meld deg på her


Endringene i arbeidslivet skjer i et tempo vi ikke har sett tidligere. Teknologien endrer måten vi jobber på, hva vi jobber med – og hvilke hoder som er mest ettertraktet.

Akademikerne inviterer til konferanse om fremtidens arbeidsliv. Hvordan skaper vi et arbeidsliv der menneskelig og kunstig intelligens jobber vellykket sammen? Hvilke oppgaver vil forsvinne i årene som kommer og hvilke oppgaver står igjen til menneskene? Og hva skal til for å gjøre omstilling til en suksess – for de ansatte, for arbeidsplassene og for Norge?

Du møter inspirerende ledere fra politikk og arbeidsliv, forskere og tillitsvalgte – og forskningsinstituttet SINTEF presenterer en ny rapport om hvordan digitalisering endrer yrkene og oppgavene for høyt utdannede.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen åpner konferansen med perspektiver på hvordan teknologi vil påvirke fremtidens verdiskapning og arbeidsliv.Akademikernes leder Kari Sollien snakker om hvordan akademikere kan gripe mulighetene teknologien åpner for, og skattedirektør Hans Christian Holte forteller om suksesskriterier og fallgruver i digitalisering av offentlig sektor. Ungdomspolitikerne kikker inn i glasskulen og gir sine løsninger på et endret arbeidsliv. I tillegg møter du en rekke andre foredragsholdere med spennende perspektiver og tanker, blant andre Spekter-topp Anne-Kari Bratten og administrerende direktør Kjell Rusti fra Sopra Steria.

Konferansier er forfatter og rådgiver Svein Tore Bergestuen.