Det er kun 12 plasser disponibelt, så her er det første mann til mølla for påmelding.
Kurset starter kl. 11.00 og avsluttes kl. 17.00, og arrangeres på følgende måte:
Oppstart 11.00, som starter med å forberede en 4-retters middag. Deretter blir det et lite vinkurs før middagen og vin serveres fra ca. kl. 15.00. Kurset er lagt opp med mye demonstrasjon av hvordan de gjør ting og så får man prøve seg litt innimellom.
Se web-side til restauranten for ytterligere info: http://www.jacoboggabriel.no
Arrangementet er fulltegnet, send epost til Rune Kjær hvis du ønsker å stå på venteliste.
Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.
Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.