Anbefaler å avlyse/utsette Econas arrangementer

Econas administrerende direktør Nina Riibe oppfordrer på det aller sterkeste at lokalavdelinger, studenter og nettverk utsetter eller avlyser alle arrangementer inntil videre. Ta ansvar, bruk telefon og digital kommuniasjon, og bli med på dugnaden for å håndtere coronakrisen.

Avlyste arrangementer

De fleste arrangementer i regi av Econa de nærmeste ukene, blir avlyst. Enkelte møter gjennomføres online. Informasjon oppdateres forløpende via nettsider og e-post. Her kan du sjekke status for ditt arrangement

Econas administrerende direktør Nina Riibe sendte ut følgende melding til Econas lokalavdelinger 12. mars:

Kjære lokalavdelinger,

Nå skjer ting veldig raskt, og vi må reagere raskt for å hindre ytterligere smitte. Nå er tiden inne for klare hoder og varme hjerter.

Vi vil her komme med en oppdatering om retningslinjer knyttet til coronaviruset. 

Tusen takk for godt samarbeid så langt i denne viktige dugnaden vi må gjøre sammen! Vi registrerer at flere allerede har utsatt/avlyst arrangementer og møter.

Basert på pressekonferansen som ble holdt av regjeringen i dag, 12 mars klokken 14, har vi en ytterligere anbefaling til dere. 

Vi vil oppfordre på det aller sterkeste at dere utsetter eller avlyser alle arrangementer inntil videre. Denne dugnaden må alle være med på, og vi må ta vår del av ansvaret for å unngå å belaste helsevesenet noe mer enn nødvendig.

Har dere ytterligere spørsmål kan dere ta kontakt med leder for medlemsavdelingen Tom Omnes Lia (tom.omnes.lia@econa.no) eller leder for kommunikasjon og samfunnspolitikk Maria Østerhus Lobo (maria@econa.no)

Hilsen
Nina Riibe,
Administrerende direktør

Fakta, råd og informasjon til befolkningen om nytt coronavirus

Risikovurderinger fra Folkehelseinstituttet