Annette Skaarnæs blir ny leder for kommunikasjon og samfunnspolitikk.

Avdeling for kommunikasjon og samfunnspolitikk i Econa får Annette Skaarnæs som ny leder. Dagens leder Maria Østerhus Lobo starter 1. September som ny kommunikasjonssjef i hovedorganisasjonen Virke.

Annette Skaarnæs har lang fartstid i foreningen som frivillig og tillitsvalgt, senest som nestleder i hovedstyret frem til 2018. De siste månedene har Skaarnæs jobbet med CRM-utvikling i Econa. Frem til mars i år var hun markedsdirektør i Entur, der hun jobbet i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, politikk og teknologi. 

– Econa har store ambisjoner fremover. Jeg gleder meg til å være med på dette løftet - både på samfunnspolitikk, bærekraft og kommunikasjon, sier Skaarnæs.

Maria Østerhus Lobo startet i Econa i 2011 som analytiker, med hovedansvar for lønnsstatistikken. Hun har siden den gang vært en stor ressurs og blant annet bygget opp samfunnspolitisk avdeling i Econa. – Det er alltid trist når dyktige kolleger slutter. Maria har skapt stor verdi for Econa, og hun har bidratt sterkt til at Econa har tatt en tydelig posisjon i samfunnsdebatten, sier Nina Riibe, administrerende direktør i Econa.

- Endringer gir oss nye muligheter både med tanke på å løfte talenter i egen organisasjon og/eller se etter talenter eksternt. I løpet av høsten skal vi også se nærmere på hvordan vi kan rigge oss for å bli enda bedre, avslutter Riibe.