Arendalsuka 2018

Arendalsuka 13-18. august markerer overgangen fra ferie og agurknytt til samfunnsdebatt og engasjement. Vi håper å se så mange som mulig Econa-medlemmer på våre debatter, eller til en kaffe og prat. Econa er tilstede med flere representanter, bare ta kontakt med oss om dere er tilstede.

Maalfrid Brath i debatt med Gina Lund, Vibeke Hammer Madsen, Trond Vinje og Morten Jørgensen om hvordan 50+ skal bli satset på av arbeidsgiverne. Debatt under Arendalsuka.

Billedtekst: Maalfrid Brath i debatt med Gina Lund, Vibeke Hammer Madsen, Trond Vinje og Morten Jørgensen om hvordan 50+ skal bli satset på av arbeidsgiverne. Debatt under Arendalsuka.

 

Vi setter også stor pris på om dere vil delta på våre tre debatter.

Møt blant andre John-Ragnar Aarseth (generalsekretør i Høyre), som deler sine erfaringer om varsling. Maalfrid Brath (konsernsjef Manpower) og Vibeke Hammer Madsen (Virke) snakker om hvordan få jobb om du er over 50 år. Og økonomitrenerne Hanne Egeberg og Arne Lynngård som underviser ungdomsskoleelever i Aust-Agder om personlig økonomi.

På Økonomiglede-arrangementet på fredag vil vi være tilgjengelig for spørsmål fra ungdom om personlig økonomi. I tillegg til økonomitrenerne, håper vi at flere kan møte opp og møte ungdomsskoleelever fra Aust-Agder. Vi ser frem til å møte dere.

Våre debatter og arrangementer:

Hvem har definisjonsmakten i varslingssaker?

 

 
Ny jobb etter fylte 50?


Ta smarte valg - nettverk og personlig økonomi for ungdomsskoleelever

 


SISTE NYTT FRA ARENDAL:

Fredag 10. august - 13 debatter å få med seg under Arendalsuka