Avtalen med Danske Bank og Storebrand videreføres

- Vi er fornøyde med å ha inngått nye avtaler med Danske Bank og Storebrand. Det betyr forutsigbarhet og de aller beste betingelsene for Akademiker-fellesskapet. Avtalene har stor betydning for våre medlemmer, og fremover blir de enda bedre, sier Econas leder Tom Bolstad. 

Forrige uke ble Akademiker-avtalen med Danske Bank fornyet for tre år. Videreføringen av forsikringsavtalen med Storebrand ble avtalt i juni. 

Det er gjennomført tøffe forhandlinger, som sikrer gode medlemsbetingelser til enhver tid. Hvitvaskingssaken i Danske Banks filial i Estland har fått mye oppmerksomhet i media. Det har derfor også vært viktig å forsikre oss om at Danske Bank følger opp saken på en god måte og ivaretar sitt samfunnsansvar.

Medlemsforeningen Tekna, som hittil har brukt Gjensidige Bank, blir nå en del av Danske Bank-avtalen. Det betyr at over 90 prosent av medlemsmassen i Akademikerne er med på bankavtalen.

– Danske Bank-tilbudet er allerede svært konkurransedyktig. Å få inn en stor aktør som Tekna sikrer selvsagt en enda bedre forhandlingsposisjon i årene som kommer, sier Bolstad.

Nyopprettede Akademikerne Pluss AS skal forhandle og følge opp medlemsfordelene. Akademikerne Pluss AS eies av 11 av foreningene i Akademikerne. Selskapet ble etablert 27. juni 2018, og har som formål å forhandle om og følge opp fordelsavtaler på vegne av foreningene og medlemmene.