Bank, forsikring og andre medlemsrabatter

Her får du en oversikt over de rabattavtalene som vi tilbyr våre medlemmer. De fleste av avtalene er gjennom våre eksterne samarbeidspartnere. Klikke deg inn på deres sider via lenkene i teksten nedenfor.

Bank, forsikring og andre medlemsrabatter

Bankavtale med Danske Bank

Privatavtale

Gjennom avtalen vi har inngått med Danske Bank vil du til enhver tid ha en av markedets beste lånerenter. Du og din ektefelle/samboer får ekstra gode betingelser på boliglån, billån og daglige banktjenester. Se fordelene og avtal møte med rådgiver hos Danske Bank

Bedriftsavtale

Som bedriftskunde i Danske Bank møter du et team med rådgivere med et bredt spekter av kompetanse. Sammen med moderne og brukervennlige løsninger gjør rådgiverne det enklere for deg å håndtere din økonomiske hverdag. Avtalen sikrer deg i tillegg gunstige priser og betingelser på alt fra nettbank, firmakort, rådgivning, og vår mobilbetalingsløsning Vipps og på finansiering. Les mer om bedriftsavtalen, priser og betingelser hos Danske Bank  

Forsikringstjenester gjennom Econa Forsikring 

Econas medlemmer tilbys gunstige betingelser på forsikringstjenester gjennom Econa Forsikring. Informasjon om tilbudene får du ved å ringe Econa Forsikring på telefon 22 82 80 00 eller e-post: econa@foreningsforsikring.no.

Pensjonsavtale for selvstendig næringsdrivende

Er du selvstendig næringsdrivende? Da har du muligheten til å opprette en svært gunstig pensjonsavtale gjennom Storebrand. Forutsigbare betingelser, relevant rådgivning og hjelp til å forstå pensjon er noen av fordelene vi har fremforhandlet. Få mer informasjon og motta tilbud ved å ringe 22 31 52 77, eller send e-post til bedrift@storebrand.no.

Aksjehandel gjennom Danske Bank

Econas medlemmer kan nå handle norske, danske og svenske aksjer via Danske Banks onlineløsninger til en kurtasje på 0.05% (standard pris er 0,15%) For ytterligere informasjon om avtalen og bruk av Danske Banks aksjehandelsløsning, se kort presentasjon her. (NB: Feil kurtasje i filmen, riktig kurtasje er kr 89,-)

Etter- og videreutdanning på Handelshøyskolen BI Executive og NHH

Econa ønsker å styrke tilbudet på etter- og videreutdanning til medlemmene.
Som medlem får du rabatterte priser på videreutdanning hos Handelshøyskolen BI Executive og NHH.

Rammeavtale Bertel O. Steen AS

Som medlem får du rabatt på personbiler på følgende bilmerker: Mercedes-Benz, Smart, Peugeot, Citroën, DS, Opel og KIA. Les mer om avtalen og rabattene her. Du kan få en bekreftelse på ditt medlemskap her.

Rabattavtale med Nabobil 

Nabobil.no er en markedsplass som kobler privatpersoner som trenger en bil, med personer som eier en bil. Du finner en bil i nærheten av deg som passer dine behov, enten det er en kjapp tur til handlesenteret eller en helgetur.

Eier du selv en bil, som står ubrukt en god del av dagen, kan du leie den til folk i nabolaget ditt. Du som eier vil tjene penger på bilen istedenfor å la den stå ubrukt.

Som Econamedlem får du 300 kroner i rabatt på første leieforhold ved bruk av rabattkoden Econa300. Gjelder ved en minimumsleie på 500 kroner. Klikk her for å leie en nabobil

Drivstoffavtale Esso 

Som kunde i Danske Bank får Econas medlemmer 90 øre/l i rabatt på drivstoff hos Esso. Gjelder kun ved bruk av kredittkort fra Danske Bank.

Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet til Danske Bank kan du med Esso Mastercard få en rabatt på drivstoff (45 øre/l) og bilvask (20%). Disse rabattene og enkelte andre rabatter kan du få ved å få et Esso Mastercard. Du kan bestille kortet her.

Effektiv rente ved kreditt på kr 15.000 o/12 mnd. er 31,13%

Rabattavtale aviser

Som medlem av Econa får man rabatt på abonnement Dagens Perspektiv og Ukeavisen Ledelse. Benytt deg av avtalen ved å trykke her.

Boligalarm fra Sector Alarm 

Econas medlemmer tilbys nysalgstilbud med fri installasjon av grunnpakke - og abonnement fra 449,- (veiledende 499,-). For ytterligere informasjon, les her.

Topp 5 Garanti fra Fjordkraft

Econas medlemmer tilbys Topp 5 Garanti fra Fjordkraft.  De trekker i tillegg fra 300 kroner på din første strømregning. Ønsker du Topp 5 Garanti fra Fjordkraft? Bestill her.

Fast hotellpris på Smarthotel  

Som medlemmer i Econa får du fastpris på overnatting på Smarthotel i Oslo, Bergen, Tromsø, Forus og Hammerfest, prisene starter på 715 kroner per natt. Bestilling skjer direkte til hotellet på post.oslo@smarthotel.no, Econa oppgis som bookingkode. 

Rabattavtale på lagringsplass

Econas medlemmer får nå 20 prosent rabatt på leie av lagerplass hos Lagre.no. Avtalen gjelder både for privatpersoner og bedrifter. Les mer om lagertjenesten eller beregn pris via vår priskalkulator. Oppgi “Econaavtale” i reservasjonen din hvis du er medlem og ønsker å benytte deg av dette tilbudet.

Coaching/ mentaltrening

Econas medlemmer får nå et gunstig tilbud på coaching hos Astrid Moe Eikrem. Du får hele 20% rabatt, enten via oppmøte eller skype / telefon, på coachingtimer. Les mer på hjemmesiden her.

Actic trening

Econas medlemmer får gode priser og et gunstig tilbud på trening. Husk  utskrift av bekreftelse på medlemskap i Econa (Mitt Econa-siden). Du finner avtalen her

Eiendomsmeglere 

Ved salg av bolig får du gratis verdivurdering, Trygg Bolighandel og tre visninger hos eiendomsmeglerne Meglerhuset Nylander

Rabatt på reiseutstyr

Chillout er en reisebutikk som tilbyr alt du trenger til din neste reise. Chillout tilbyr Econas medlemmer 20% rabatt på veiledende priser. Rabatten gjelder alle Chillouts butikker og på www.chillout.no Rabatten nyttes ved bruk av koden på nett og i butikk: ECONA

Medlemsfordeler

Som medlem har du en rekke gode fordeler, som gratis juridisk bistand og årlig lønnstatistikk.

Se alle fordelene du har som medlem