Banktilbud Student

Som Econa Student medlem har du trolig markedets beste boliglånsrente til 1,25% og gode betingelser på BSU og sparekonto. Dette er også en bra start for deg som ønsker å kjøpe din første bolig eller for deg som sparer til den.

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

Søk om lån i Danske Bank her 

Rente Boliglån Student (for deg under 34 år)

Fra 1,25% for deg som er medlem og under 34 år.
Eff. rente 1,31 %. Forutsetter lønnsinngang og kort- eller regningsbetaling.

Dette er kun for medlemmer som er under 34 år. Har du samboer eller er gift så får vedkommende også de samme vilkårene.

Spare til bolig – eller andre drømmer

Sparer du til noe fast, har feriepenger til overs eller greid å spare noen av studielånet fra studietiden. Danske Bank har noen av markedets beste betingelser på BSU og høyrente for deg som er medlem. La pengene vokse, og snart er drømmen innen rekkevidde.

Eller plassere i aksjer?

Nå kan du handle norske, danske og svenske aksjer via Danske Banks onlineløsninger til en kurtasje på 0.05% (standard pris er 0,15%).

Trenger du mer info om hvordan dette gjøres, se kort  presentasjon her. (NB: Feil kurtasje i filmen, riktig kurtasje er kr 89,-).

Kjøpe bil?

Går du med planer om å kjøpe bil, brukt eller ny? Ta Danske Bank sin billån-kalkulator (her), søk om lån (her) eller les deg opp på vanlige spørsmål og svar (her)

Samme betingelser til samboer eller den du er gift med

Er du gift eller har samboer får dere begge gode betingelser på innskudd, billån og daglige banktjenester. Se fordelene og avtal møte med rådgiver hos Danske Bank