Rabatt på biler fra Bertel O Steen

Econa har svært gode rabatter på alle bilmerker som selges av Bertel O. Steen. Dette gir deg blant annet hele 9 % på ikke-helelektriske biler og gode rabatter på andre biler.

Medlemsrabatt på biler fra Bertel O Steen

 Bilmerkene er som følger:

Medlemsrabattene som gjelder ved kjøp av ny personbil finner du her. 

Medlemsrabattene som gjelder ved kjøp av ny varebil finner du her.

Nærmere Informasjon om avtalen og kontaktperson i Bertel O. Steen finner du her.

Klikk her for å få en bekreftelse på medlemskapet. 

De faste rabattene i skjemaene over beregnes av veiledende pris på bil og fabrikkmontert utstyr, ekskl. avgifter. Rabattene tilbys hos Bertel O. Steen-eide butikker/bilforhandlere i tillegg til frittstående forhandlere.

Ved kampanjer og spesialtilbud på bilmodeller vil rabatten kunne avvike fra utgangspunktet, og vi anbefaler at du kontakter bilforhandleren direkte (se linkene ovenfor) for å få beste mulige kombinasjon av medlemsrabatt og kampanjepris.

For å bruke medlemsfordelen hos bilforhandleren må du først kontakte din forening og få en skriftlig bekreftelse på at du er medlem. Merk at ved kjøp av bil fra Kia er det et tilleggskrav at du må ha vært foreningsmedlem i minst 12 måneder før kjøpet.

Vår avtale med Bertel O. Steen inkluderer i første rekke rabatt på ny bil. Denne oppnås enten du kjøper, leaser eller har finansiering på bilen. Bertel O. Steen tilbyr i mange tilfeller kampanjer på finansiering i tillegg - både på lån og leasing. Du vil derfor også kunne oppnå ekstra god medlemspris ved inngåelse av en lån/leasingavtale hos bilforhandler. Undersøk dette nærmere med din lokale bilforhandler.