Bli inspirert av unge økonomer

Econa er fullt av økonomer med spennende og inspirerende karrierer. Også blant de unge og relativt nyutdannede. I tiden som kommer vil du bli kjent med medlemmer som jobber i bransjer du kanskje er nysgjerrig på.

Du er som Ung-medlem i Econa en del av et nettverk med økonomer i samme situasjon. Mange har tatt spennende karrierevalg. Nå vil du få muligheten til å høre deres historie og kanskje bli inspirert i artikkelserien: Min start som ung økonom. Kanskje treffer du også på noen av disse på våre arrangementer i fremtiden.

Om du går med en liten grunder i magen eller lurer på hvordan det er å jobbe i finansbransjen eller kanskje eventbransjen. Følg med i de kommende ukene for inspirasjon. Du vil møte: 

Malin Solberg – Gründer

Malin sa opp jobben som Finansrådgiver og startet sitt eget selskap, Nord Forvaltning. Fra en trygg jobb i kommunen hjelper hun nå kunder som har over 70 milliarder i gjeld. 

Aleksander Skårnes – Olje og gass

Aleksander studerte blant annet i Russland. Etter flere år i utlandet kom han hjem og startet som graduate Supply Chain Management.i Equinor, og sitter nå som Project Leader Modification i samme firma.

Thomas Kalvenes – Konsulent og revisjonsbransjen

Thomas er en gammel kjenning for mange i Econa sammenheng. Han satt flere år i Studentutvalget, siste året som leder. Men ledererfaring og debatt fra Arendalsuka i bagasjen startet han i KPMG som Associate innenfor People and Change, og er i dag Senior Associate. 

Viktoria Stensrud - Eventbransjen

Viktoria har god erfaring fra eventbransjen og har jobbet med mange kjente navn. Da koronapandemien kom ble det vanskelig å overleve i bransjen. Selv med internasjonal bakgrunn og master fra Sveits tok hun etterutdanning for å snu utfordringen til en mulighet. 

Peter Bamrud – Finansbransjen

Peter fullførte sin Msc på Henley Business School. Der vant han blant annet Årets Finansstudent, CFA Research Callenge UK winner og CISI Educational Trust Awards.

Han startet karrieren som Financial Controller i Verdane, og er i dag Head of Analytics for Verdane sitt kontor i Oslo.

Jacob Mørch – Innovasjon og entreprenørskap

Jacob er utdannet siviløkonom fra NHH hvor han ble tildelt Econas Masterstipend i 2018. Han har en grunder i magen og ser muligheter som få andre. I dag jobber han som mp i Braver med innovasjon. Han er også CO-founder av Early Stage. Noe han startet for å hjelpe unge studenter med entreprenørskapet, da han så mangler i den praktiske læringen fra sin egen utdannelse.