Nytt fra Econa______________________________________________________________________________________
En piksel ikon
Hvis du har problemer med å lese innholdet, klikk her.
En piksel ikon
#NAME# - #EMAIL# - Arbeidssted: #USER.Employer# Endre min kontaktinfo
En piksel ikon
Econa hoved toppbanner
En piksel ikon
En piksel ikon
Nytt fra Econa Buskerud
En piksel ikon
Shadow linje
En piksel ikon
Hammer En piksel ikon
Årsmøte Econa Buskerud med Econisk Helaften
Fredag 15. mars kl. 19.00

Econa Buskerud har den glede å invitere deg og din ledsager til en Econisk helaften. Kvelden vil bli innledet med hyggelig sosialt lag og avsluttes med en bedre treretters middag med passende tilbehør. Det blir også underholdning i form av årsmøte for Econa Buskerud.

LES MER
Lilla linje
En piksel ikon
Aviser En piksel ikon
Econa Buskerud i vinden

Econa Buskerud har vært med på mye den siste tiden. I januar deltok vi med tre deltakere, Bjørn Edvardsen, Kenneth Strømmen og Karl Johan Svendsen, på Konferans1 der vi fikk masse nyttig ny informasjon og inspirasjon for fremtiden til Econa. Her har vi mye å glede oss til, ikke minst Econas 75års jubileum i 2014.

7. februar var det tur til DnB i Bjørvika fra Drammen og Hønefoss med totalt 96 deltakere, hvorav 21 fra Buskerud. De siste ukene har formueskatten vært i ilden og Econa Buskerud har hengt seg på denne debatten og fått innlegg i både Drammens Tidende og Byavisa, side 1 og 2.

Vi har også i regi av Valeo Ressurs avholdt en evaluering av styret som har ledet organisasjonen gjennom 2012 og forberedt årsmøtet. Til årsmøtet ønsker vi forslag til hvordan vi kan engasjere deg som medlem og få til gode arrangementer. Årets årsmøte vil bli avholdt i sammenheng med vår Econiske helaften på Pigen i Drammen fredag 15. mars klokken 19. Vi håper å treffe deg og din ledsager til en innholdsrik aften i hyggelig Econiskt selskap.

Lilla linje
En piksel ikon
En piksel ikon
Liten Econa Logo
En Piksel ikon
Tlf.: 22 82 80 00
post@econa.no
Org nr.: 967 371 696
En Piksel ikon Rosenkrantz' gate 22
Postboks 1869 Vika
N-0124 OSLO
En Piksel ikon
En Piksel ikon
For å melde deg av nyhetsbrevet, klikk her og logg deg inn . På profilsiden din kan du velge hvilke nyhetsbrev du ønsker å motta.
En Piksel ikon