Derfor skal du være Econa-medlem etter studietiden

Når du avslutter studiene og begynner i jobb blir det også endringer i ditt Econa-medlemskap. Med ny situasjon har du også fått nye behov. Derfor får du også nye medlemsfordeler.

Du blir kanskje betenkt når den første fakturaen kommer og den er økt fra studentmedlemskapet ditt? Det skjønner vi godt, men det har en god sammenheng med at tilbudene du nå får tilgang til er mye mer omfattende og viktige for deg som er i arbeidslivet enn hva du hadde som student.

- Den største og merkbart viktigste forskjellen er tilgangen til juridisk hjelp. Her har du 8 advokater i ryggen som står klar til å hjelpe nettopp deg om det oppstår en situasjon med ditt arbeidsforhold. Dette er som en advokatforsikring for ditt arbeidsliv, sier rådgiver og ansvarlig for Econa Ung, Sindre Høyland. 

Mange unge i arbeidslivet vil naturlig nok ha lavere ansiennitet i selskapet de arbeider i. Dette fikk Kjetil (28) oppleve:

Han var konsulent i et stort norsk selskap, og opplevde å være en av de første som ble nedbemannet grunnet covid-19. 

- Jeg tok kontakt med Econa sine advokater om hva jeg skulle gjøre, og fikk vite at de kunne forhandle på vegne av meg. Som resultat fikk jeg et doblet etterlønnsoppgjør i sluttpakken enn hva som var opprinnelig var tilbudt fra arbeidsgiver og det kom veldig godt med!»

Som Ung-medlem har du også tilgang på noe av markedets betingelser på bank og forsikring, henholdsvis gjennom Danske Bank og Storebrand. Ung-medlem får du også nå boliglån til 1.25 % rente. 

Tilgangen til Karrieresenteret og andre tilbud er også flere og større. Ønsker du mer ansvar på jobb, kanskje har du ambisjoner om å bli leder, eller hvordan du i det hele tatt tar lead på et prosjekt? Alle slike spørsmål hjelper vi deg med. I tillegg har Econa et eget mentorprogram hvor du nå kan søke om å være med i.

Mulighetene er mange, og det beste medlemskapet får du ved å bruke fordelene dine. Ta kontakt med oss i dag om du lurer på noe. Du kan regne med oss!

Se medlemsfordelene du får som Econa Ung-medlem