- Det er en no brainer å være medlem

Før Nina Riibe ble leder i Econa hadde hun vært Econa-medlem i flere år. Å tilhøre et faglig fellesskap og ha en forening i ryggen har vært et selvsagt valg for Riibe.

- Som medlem brukte jeg noen av medlemstilbudene. Jeg brukte lønnskalkulatoren hyppig som leder, men hadde også forsikringen som jeg mener er en av den beste i markedet. Utover det var jeg ikke veldig aktiv, forklarer hun.

Selv om hun ikke brukte alle medlemstilbudene har det vært opplagt at hun skulle være medlem, helt siden hun var ferdig med studiene.

- Å være del av en forening som kan påvirke økonomers arbeidshverdag har vært helt opplagt for meg, sier Nina.

Les også: Tydelig stemme med flere medlemmer 

En forsikring i arbeidslivet

At noe uforutsett kan skje i hverdagen har vi virkelig fått kjenne på i 2020 med den vanskelige situasjonen rundt Covid-19. Da er det en god forsikring å ha advokater og rådgivere som kan hjelpe deg hvis ulykken er ute på jobb.

- Det har vært et år med mye usikkerhet. Målet vårt har vært å være den trygge havnen for våre medlemmer. Det er ikke alle steder du kan sparre med rådgivere om du er usikker på alt fra lønn, nedbemanning eller veien videre i karrieren, sier Riibe.

No brainer!

Den administrerende direktøren mener det er en no brainer å være medlem i Econa, og vil avslutte med de fire punktene som bør gjøre det enkelt for alle økonomer å ta valget om å bli medlem:

  • For det første er det kommersielle medlemsfordeler.
  • For det andre har vi et veldig sterkt tilbud om juridisk bistand.
  • For det tredje er vi den beste på økonomers karrieretilbud og vedlikehold av kompetanse.
  • Og for det fjerde så synliggjør vi økonomenes bidrag, ivaretar vår rolle i samfunnet og påvirker temaer og politiske saker som er viktige for oss økonomer.