- Det er viktig at man finner digitale møteplasser

Econa har det siste halvåret hatt over 70 webinarer med over 4000 deltagere. Med nye koronatiltak og strengere retningslinjer er det flere som nå må tilbake på hjemmekontor. Husk at du alltid kan regne med oss!

Kristin Ølberg, karriererådgiver i Econa, mener at digitale arenaer har kommet for å bli. 

Nå som Norge går inn i en ny periode med mye hjemmekontor er det viktig at man finner andre møteplasser. Hos Econa har du et godt digitalt tilbud, både med sosiale og faglige arrangementer.

Faglige webinarer

Kristin Ølberg, karriererådgiver i Econa, mener at digitale arenaer har kommet for å bli. Nå oppfordrer hun alle til å delta hjemmefra når du kan.

- Det er viktig at man tar ansvar for egen utvikling selv om det blir hjemmefra. Delta på kurs og arrangementer har aldri vært enklere. sier hun.

- Det er viktig at man finner nye digitale møteplasser. Nå har vi digitale løsninger som gjør at deltagere og kursholdere kan ha en interaksjon, fortsetter Kristin Ølberg.

Quiz og minus

Sitter du med hodet fullt av unyttig kunnskap du gjerne skulle vist verden? Nå får du muligheten i Econas egen digitalquiz som går annenhver onsdag for alle medlemmer. Samle en gjeng fra jobb, lokalavdeling eller venner og bryn hodet på varierte spørsmål. Enten fysisk eller digitalt.

- Det er et morsomt lavterskel tilbud, selv for en som meg. Jeg klarer jo ikke å svare på ett eneste spørsmål, men har det sosialt og veldig morsomt. Det var ekstra morsomt at laget vårt slo laget til Nina Riibe forrige gang, sier en av de faste deltagerne på quizen.

Live Olsen Hølmo portrettLive Olsen Hølmo, leder av Econa sitt studentutvalg, mener flere studenter bør ta del i slike digitale tilbud.

- Quiz og minus er perfekt som en sosial happening. Her kan du prate med dine venner digitalt samtidig som du konkurrerer mot andre studenter og økonomer, sier hun.

Les mer og meld deg på «Quiz og minus» her.

Hølmo er også veldig glad for at Econa sine lokalavdelinger og studentgrupper lager digitale møteplasser i hele landet.

 Her finner du alle våre sosiale og faglige arrangementer som går online.

Noe du savner?

Econa tar gjerne imot tips hvis det er enkelte webinarer eller arrangementer du ønsker deg. Send en mail til: post@econa.no