Econa innviet nye lokaler

Ikke nok med at Econa har fått splitter nytt kontor, foreningen feirer også 75-årsjubileum i år. Slikt må feires, og startskuddet på feiringen var åpent hus i Rosenkrantz gate 28. februar,

 

Tom kake artIkke nok med at Econa har fått splitter nytt kontor, foreningen feirer også 75-årsjubileum i år. Slikt må feires, og startskuddet på feiringen var åpent hus i Rosenkrantz gate 22 fredag 28. februar, akkurat på dagen da foreningen ble stiftet på en hybel i Stensgaten i Oslo i 1939. Lokalene var nok betydelig enklere for 75 år siden, nærmere definert i en skuff under en sovesofa på hybelen.

I dag er vi så heldige å ha mulighet til å ta imot nærmere 100 innbudte gjester i våre lokaler. Venner, samarbeidspartnere, nettverksmedlemmer og andre Econa-representanter møtte opp for å feire 75-åringen, og for å innvie lokalene.

Administrerende direktør i Econa, Tom Bolstad (på bildet), ønsket velkommen til Econas nye kontorer i den nyrehabiliterte Juulgården fra  1916. Bygget har tidligere huset butikker og serveringssteder, blant annet utestedet Smuget. 

Styreleder i Econa, Tom O. Kleppestø, fortalte om Econas historie og utdanningens utvikling gjennom årene. Da foreningen ble stiftet var det 10 medlemmer, i dag teller foreningen nærmere 20.000 medlemmer. I dette jubileumsåret skal Econas 14 lokalavdelinger arrangere jubileumskonferanser og året avsluttes med et stort jubileumsarrangement på Oslo Plaza 19. november.

Tross brannalarm og utrykning ble de fleste gjestene med på videre feiring utover kvelden. Takk for alle fine gaver – og takk til alle dere som kom for å feire oss.