Magma

Magma Topp Banner
Digitalisering og forretningsutvikling Nr.3 2019
Norske digitaliseringcase
FAGDEL
Norske digitaliseringcase
Vi presenterer 9 caser som spenner fra virksomheter med digitalt innhold som kjerneleveranse til selskaper som bruker teknologi for å komme inn på nye markeder. Se hvordan bl.a. Nordic Choice, Foodora, Norsk Tipping og Finn.no forener teknologi og forretningsutvikling!
Hvor lenge kan jeg jobbe?
FORENING
Hvor lenge kan jeg jobbe?
Econas advokater informerer: Aldersdiskriminering er forbudt, men arbeidsmiljøloven setter en nedre grense på 72 år for når arbeidsforholdet kan avsluttes. I offentlig sektor er grensen 70 år, og denne grensen kan også settes i private bedrifter under gitte forutsetninger.
Mitt liv som økonomistudent i dagens «digitaliserte» verden
FORENING
Mitt liv som økonomistudent i dagens «digitaliserte» verden
Næringslivet forventer at unge har god IT-teknologisk forståelse. Erfaringen fra to av de bedre økonomiskolene i Norge, er at digitaliseringen henger langt etter på forelesningsmetoder, tilgang på notater og fagtilbud, skriver studentlederen for Econa NTNU Handelshøyskolen.
Vil ha bort ukultur
FORENING
Vil ha bort ukultur
Følg Econas satsing på kvinner og toppledelse! Nora Rosenberg Grobæk (37) er i jobbintervju. På den andre siden av bordet sitter det dresskledde menn. – Hvordan tror du det blir å jobbe i en mannsdominert bransje? Du som er ung kvinne? – Menn 40+ er min spesialitet, svarer Nora
Aktuelt
Fagdel
Forening