Econa søker to studenter til sommerjobb

- Jobben vil innebære analyse, markedsføring og kommunikasjonsoppgaver. Vi søker to kreative og flinke mennesker som er glade i tall og tekst. Oppstart vil i utgangpunktet være midten av juni og seks uker frem i tid. Dette er en perfekt oppgave for studenter som trenger relevant arbeidserfaring!

Vi tilbyr et høykompetent miljø og mulighet for å bygge et viktig nettverk før arbeidslivet.

Vi ønsker deg/dere som er:

Vi søker etter deg som er selvstendig og kreativ, men tør å be om hjelp når det er noe du lurer på. Vi kommer til å ansette to personer, så gode samarbeidsevner er forventet.

Dere vil blant annet få jobbe med:

  • Analyse av studentundersøkelsen, medlemmenes bruk av medlemsaktiviteter og gjennomslagskraft i medlemskommunikasjon
  • Delta i oppbygging av nye nettsider og annen medlemskommunikasjon, inkludert kvalitetssikring av innhold og redigering av tekst
  • Vedlikehold og kvalitetssikring av data i våre systemer
  • Enkle utredningsoppgaver

De som ansettes må ha:

Det viktige er at teamet som får jobben kan utføre oppgavene som er beskrevet, men det er ikke forventet at du er like sterk på alle områder på egenhånd. Vi må ha dokumentasjon i form av karakterutskrift og emnebeskrivelse som viser at du har relevante ferdigheter.

For analyseoppgavene er det positivt om du kan avansert Excel, R, SPSS, Stata eller andre statistikkverktøy og sterk i kvantitativ metode.

For oppgavene knyttet til nettsider og medlemskommunikasjon er det bra om du har jobbet med publiseringsløsninger og tekst/billedredigering tidligere.

Gode skriveferdigheter er viktig for begge stillingene, og en del av jobben er å oversette tall til tekst og omsette resultatene fra undersøkelsene til konkrete budskap og tiltak.

Econa tilbyr

Vi tilbyr et kompetent, engasjert og hyggelig arbeidsmiljø i moderne lokaler i Oslo sentrum/ eventuelt hjemmekontor dersom det ikke åpnes for jobbing fra kontor. Det er gode arbeidsvilkår og det vil være mulig å avtale sommerferie i deler av perioden.

Høres dette spennende ut?

Send en søknad hvor du forteller hvorfor du kunne tenke deg å ha sommerjobb hos oss, og legg ved CV og dokumentasjon på at du kan relevant statistikkverktøy og metode eller har erfaring med produksjon og publisering av materiell for web.

Har du spørsmål kan du kontakte Leder markedskampanjer og vekst, Patrick Sønstevold 901 77 127.
Eller rågiver i avdeling for samfunn og politikk, Jelena Mandic, 941 80 807.

Søknadsfrist 23. mai.

Søknad med vedlegg sendes til student@econa.no