Econa student lover nye tilbud i 2021

2020 har vært et veldig spesielt og krevende år for de aller fleste. Vi tar med oss alle erfaringene fra i år og tar sikte på et nytt og bedre 2021. Her er noen av mine tanker om året som kommer.

I 2021 er det viktig å starte med blanke ark og planlegge for en så normal vår som mulig. Vi håper en vaksine er på plass tidlig i januar slik at vi kan gå tilbake til den studenthverdagen som vi har savnet dette året. Både vi i Econa sentralt og studentgruppene våre ute på studiestedene står klare til å tilby studentmedlemmene våre både sosiale og faglige arrangement, så vi håper vi kan få en mer normal vår enn hva høsten har vært.

Econa Student har mye spennende å tilby når semesteret er i gang over nyttår. Vi skal selvfølgelig arrangere NM i økonomi 2021 hvor økonomistudentene skal få bryne seg på blant annet grunnleggende pensum, regnskap og case. Vi håper at vi kan gjennomføre neste års arrangement på en så «normal» måte som mulig, men vi tar også selvfølgelig høyde for at noe av konkurransen må gjennomføres digitalt. NM i økonomi 2021 åpner for påmelding allerede tidlig i januar med påmeldingsfrist 2. mars. Runde 1 gjennomføres 3. mars. Deretter avholdes runde 2 før de beste lagene i Norge skal konkurrere om den gjeve tittelen «Vinnere av NM i økonomi 2021» 9. april.

I tillegg til NM har vi mye annet spennende på agendaen. Gjennom våren vil Econa arrangere mye spennende, men viktigst av alt er studentgruppene våre mer klare enn noen gang til å vise medlemmene våre at vi er her for nettopp dere. Planleggingen av våren er i full gang, og det er mye forskjellig på agendaen som passer for enhver smak. Studentmedlemmene våre skal føle og vite at vi er her for de uansett hva det måtte gjelde og at de alltid kan regne med Econa for en god studietid. Våren vil bestå av både konkurranser og kampanjer, samt tilbud både lokalt på ditt studiested, men også tilbud sentralt fra Econa.

Følg derfor din lokale studentgruppe både på Facebook og Instagram, samt Econa Student på Facebook og Instagram for hyppige oppdateringer.