Econa styrker satsingen på kommunikasjon og samfunnskontakt med Tore Vamraak og Inger Marie Ingdahl.

Alle bedrifter har en form for høstjakt, for mange betyr det jakten på nye kunder. Vi i Econa skal jakte etter de beste fordelene ved å være medlem, sier Nina Riibe. Med Tore Vamraak som første sjeføkonom i foreningen, er ambisjonen å markere økonomenes betydning i samfunns- og næringsliv enda tydeligere.

Tore Vamraak, sjefsøkonom og Inger Marie Ingdahl, konstituert leder kommunikasjon og samfunnskontakt i Econa

Økonomene representerer en fantastisk kompetanse og er smøringen i samfunnsmaskineriet. Jeg gleder meg til å være med og bruke denne kompetansen enda bedre i påvirkningen av samfunnsutviklingen.

Inger Marie Ingdahl er ansatt som konstituert leder av kommunikasjon og samfunnskontakt. Hennes tunge, faglige bakgrunn vil bidra til å gjøre Econa mer kjent og vise frem bredden av Econas tjenester.

- Jeg gleder meg til å bruke min erfaring til å øke kjennskapen til Econa, og styrke medlemstilbudet for å gjøre oss enda mer relevante, sier Ingdahl.

- Jeg ser virkelig frem til en høst der mye er usikkert. Vi har en pandemi som legger føringer, den globale politiske høsten kan bety store omveltninger. Dette gjør det norske næringslivet og arbeidsmarkedet sårbart. Derfor er det viktigere enn noen gang å ha en forening å regne med når det blåser som verst, sier Nina Riibe.

Econa har nå nærmere 25.000 medlemmer.

Om Tore Vamraak

Bakgrunn som statssekretær ved Statsministerens kontor, statssekretær i Finansdepartementet, NBIM og sist Associate partner i McKinsey & Company.

Om Inger Marie Ingdahl

Kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør for de norske Orkla-selskapene, og har bred erfaring fra ulike roller innen kommunikasjonsfaget.