Eksterne kursleverandører

MetierMetierMetier

Econa har inngått en samarbeidsavtale med Metier om Prosjektledelsessertifisering Metier.

Sammen med Metier har vi utarbeidet et eksamensforberedende opplegg for Econamedlemmer for prosjektledelsessertifiseringen PRINCE2. Det pedagogiske innholdet i sertifiseringen er lagt inn i en e-læringsmodul, og i tillegg får Econamedlemmer en gratis eksamensforberedende (streamet) dag med påfølgende sertifiseringseksamen.

Metier er i dag den ledende totalleverandøren innen prosjektledelse og prosjektstyring i Skandinavia. I over 30 år har vi bistått prosjektvirksomheter i å nå deres forretningsmål gjennom riktige og effektive prosjekter. Gjennom fokusert innsats og gjennom kun å holde på med prosjektledelse har vi utviklet selskapet til å bli den ledende innen vårt marked. Det er summen av erfaring, kunnskap og miljø som har gitt oss denne posisjonen.

Metier er i dag et av landets fremste fagmiljø innen prosjektledelse. Gjennom riktig kompetanse, forbedring av arbeidsprosesser og innføring av effektive og moderne styringssystemer, bidrar vi til at våre kunder gjennomfører gjentatte vellykkede prosjekter.

Les mer på www.metier.no

 Glasspaper2Glasspaper2Glasspaper2
Econa har inngått en samarbeidsavtale med Glasspaper på fagområder Microsoft Officekurs inkludert Excel. Glasspaper arrangerer kurs i hele landet med stor bredde og dybde på kurs i Microsoft Office produkter. Ved kjøp av kursplass gir avtalen Econamedlemmer 10 % rabatt og tilgang til et eksklusivt minikurs for Econamedlemmer. Dette kurset streames for deltagere utenfor Oslo.

Glasspaper er en kompetansebedrift. Vi er Norges største IT-kursleverandør, samt at vi er spesialister på rekrutterings- og bemanningstjenester. Glasspaper er kåret til Årets Microsoft kurspartner fire år på rad, og har opplevd en kraftig ekspansjon de siste årene gjennom forretningsutvikling. Vi har en solid kundebase, og har både store og små virksomheter innenfor de fleste bransjer på kundelisten vår.

Les mer på www.glasspaper.no