Er du vår nye Econa Ung-ambassadør? Det er fortsatt ledige plasser!

Vi styrker satsningen for deg som er ny i arbeidslivet, også kjent som Econa Ung. Det blir blant annet flere kurs og arrangementer spesielt rettet mot denne gruppen. For å lykkes med det vil vi ha hjelp av deg som er medlem.

Er du vår nye Econa Ung-ambassadør?

Econa Ung sitt ambassadørprogram

Ambassadørene i Econa Ung vil arrangere sosiale lavterskelarrangementer for målgruppen. Du vil få ansvaret for selve gjennomføringen av noen få arrangementer i løpet av året. 

- Her vil vi finne gode tilbud etter hva medlemsmassen ønsker seg. Det kan være løpeturer, matlagingskurs eller en vanlig pubquiz, sier Sindre Høyland, ansvarlig for Econa Ung.

Han påpeker at ambassadørene blir veldig viktige i jobben med å bygge Econa Ung-nettverket sterkere. Dette vil i første omgang være et prøveprosjekt i Oslo, men vi ønsker å utvide til flere byer senere.

Om du var aktiv som student i din lokale studentgruppe eller har lyst til å engasjere deg mer i foreningen utenom, så er dette en ypperlig mulighet. 

Hva er min rolle og ansvar som ambassadør?

Ambassadørene skal representere Econa og være organisasjonens ansikt på forskjellige arrangementer. Det betyr at du må ha kjennskap til Econa og kunne svare på spørsmål fra andre medlemmer og være en positiv bidragsyter for medlemmene.

Les mer her om hva det innebærer og hvor mye tid det tar: Econa - Er du vår nye Ung-ambassadør? 

Hva får jeg igjen av dette?

Nå er det kanskje viktigere enn noen gang at yngre økonomer får møte hverandre utenfor kontoret, eller hjemmekontoret som det har vært i 2020.

- Det siste året har tatt fra oss mye nettverksbygging og erfaringsutvekslingen man får over en kald en på puben, sier Høyland.

Nå oppfordrer han alle med lilla hjertet til å ta opp hansken til å øke muligheten for nettverksbygning.

- Det finnes veldig mange der ute som har vært aktive i Econa. Jeg håper nå at de har lyst til å bidra inn i organisasjonen igjen. Og at de husker hvorfor de bidro i studietiden, og hvor morsomt de synes det var, påpeker han.

-På våre arrangementer er det mange som møter ulike økonomer i andre firmaer eller i andre bransjer. Dette er inspirerende for mange.

- Derfor håper jeg flere vil være en ambassadør. Slik at flere yngre får muligheten til å møte hverandre oftere det neste året, fortsetter Høyland.

Alle ambassadører vil få et gavekort på 1000,- for hvert arrangement de har ansvar for og gjennomfører. 

Når begynner det?

Så snart det er forsvarlig å gjennomføre arrangementer innenfor retningslinjene for smittevern lover Høyland at det vil komme invitasjoner.

Hvordan søker jeg?

Send en søknad til Sindre Høyland, på mail til sindre@econa.no eller ta kontakt på telefon 412 98 241 om du har spørsmål.


Søknadsfrist til ambassadør-programmet er 31.01.2021. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!