Er du vår nye Ung-ambassadør?

I 2021 styrker vi satsingen gruppen som er i sine første år i karrieren, også kalt Econa Ung. En del av dette er flere skreddersydde kurs og gratisarrangementer. For å sikre at vi blir virkelig gode på dette vil vi gjerne ha med flere medlemmer på laget. Er du en av dem?

Er du vår nye Ung-ambassadør?
- Kan vi regne med deg?

- Det har blitt etterspurt hyppigere aktivitet fra medlemmene. Gjerne i form av flere kurs, men først og fremst på det sosiale tilbudet. For å gjøre dette mulig ønsker jeg å involvere medlemmer, sier Sindre Høyland, rådgiver og ansvarlig for Econa Ung. 

Ambassadørprogram – Econa Ung

Vi ønsker ambassadører som kan sørge for at våre sosiale arrangementer blir gode opplevelser. Du vil bistå i gjennomføringen av en håndfull arrangementer i året. 

- Her vil vi finne gode tilbud etter hva medlemsmassen ønsker seg. Det kan være løpeturer, matlagingskurs eller en vanlig pubquiz, sier Høyland.

Han påpeker at ambassadørene blir veldig viktige i jobben med å bygge Econa Ung-nettverket sterkere. Dette vil i første omgang være et prøveprosjekt i Oslo, men vi ønsker å utvide til flere byer senere.

- Dette er en ypperlig mulighet, enten d er ny i foreningen og vil engasjere deg og bygge nettverk, eller har tilbrakt store deler av studietiden i en av våre studentgrupper. 

Hva er min rolle og ansvar som ambassadør?

Ambassadørene vil være organisasjonens ansikt utad på arrangementer. Det betyr at du må ha kjennskap til Econa, svare på spørsmål fra andre medlemmer og være en positiv bidragsyter for medlemmene.

Vi sørger for forberedelsene, slik at gjennomføringen av arrangementet du har ansvaret for skal være så enkelt som mulig.

- Du kan delta mer aktivt i forberedelsene om du ønsker dette. Det viktige for oss er at dette ikke skal legge beslag på for mye av din tid. Dette skal være godt tilrettelagt av oss, forteller Sindre Høyland.

Det vil alltid være minimum to ambassadører sammen på hvert arrangement. Du kan også søke sammen som par. Se mer om hvordan du søker nederst. 

Hvor mye tid vil det ta?

Ambassadørene må regne med å sette av et par kvelder i halvåret, med minst en månedsmellomrom. Du må regne med å bruke cirka tre timer per arrangement. Forventningen er at alle ambassadører skal være med å gjennomføre to arrangementer, så det er viktig at du ser at du har tid til å påta deg rollen som ambassadør. Er det måneder med ekstra press på jobben vil det selvfølgelig være anledning til å bytte datoer. 

Hva får jeg igjen av dette?

- 2020 har tatt fra oss mye nettverksbygging og erfaringsutvekslingen man får over en kald en på puben, sier Høyland. Han mener ambassadørordningen er en flott anledning til å bøte på dette. I tillegg får ambassadørene et gavekort på 1.000 for hvert arrangement de gjennomfører.

Nå oppfordrer han alle med lilla hjertet til å ta opp hansken til å øke muligheten for nettverksbygning.

- Det finnes veldig mange der ute som har vært aktive i Econa. Jeg håper nå at de har lyst til å bidra inn i organisasjonen igjen. Og at de husker hvorfor de bidro i studietiden, og hvor morsomt de synes det var, sier Høyland.

Han synes det er viktigere enn noen gang at yngre økonomer møter hverandre utenfor kontoret, eller hjemmekontoret som det har vært i 2020. 

Når begynner det?

Covid-19 har foreløpig gjort det vanskelig å gjennomføre fysiske arrangementer, men Høyland forsikrer at de vil starte opp så snart hensynet til smittevern tillater det.

- Vi følger situasjonen rundt korona og skal følge alle regler og tiltak. Men er det mulig å ha mindre arrangementer fra januar vil vi sette i gang så fort som mulig. 

Hvordan søker jeg?

Send en søknad til Ung-ansvarlig, Sindre Høyland, på mail til sindre@econa.no eller ta kontakt på telefon 412 98 241 om det er noe du lurer på rundt dette.

Søknadsfrist til ambassadør-programmet er 31.01.2021. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!