Etter- og videreutdanning

Det er viktig at du holder deg faglig oppdatert for å møte kravene til omstilling og kompetanse i arbeidslivet. Econas etter- og videreutdanningstilbud gjør deg bedre rustet til å henge med og ta bedre beslutninger i et arbeidsliv i endring.

902128822902128822

Nyhet: NHH Tech Upgrade

Vil du lære om data science og maskinlæring? Med verktøy og metoder for analyse og bruk av store datamengder kan du gi virksomheten et solid løft innen digital business. Programmet praktisk rettet, og er utviklet i samarbeid med Econa. Undervisningen foregår på engelsk. 10.000,- i rabatt for Econa-medlemmer! 

Les mer om NHH Tech Upgrade

 

598225478598225478

NHH Business Upgrade – spar 10.000

Vi viderefører suksessen: Et skreddersydd kompetansetilbud for Econas medlemmer gir deg faglig oppfriskning fra forskning og praksis. Omstilling og digitalisering går som en rød tråd gjennom programmet, og knyttes til dagsaktuelle case. 

Les mer om NHH Business Upgrade

 

styrestyre

 NHH Styreprogrammet – 10 % rabatt

NHH lanserer et nytt styreprogram med vekt på strategisk omstilling. Programmet har fire samlinger i 2019, og starter i april. Kvinner oppfordres spesielt til å søke. Husk å oppgi at du er Econamedlem, da får du 10 % rabatt!

Mer informasjon om Styreprogrammet 

 

BIBIBI: Rabatt på videreutdanning

Minimum 5 % rabatt på etter- og videreutdanning på BI. Tilbudet gjelder for Econa-medlemmer som melder seg på åpne kurs levert av Handelshøyskolen BI Executive. Tilbudet gjelder utdanning ved alle BIs campuser og på nett.

Les mer om rabattavtalen for Econas medlemmer på BI-programmer

 

 

Real estate agent consulting a mature couple at officeReal estate agent consulting a mature couple at officeReal estate agent consulting a mature couple at officeEcona Prosjektskole

Som medlem av Econa får du 20% rabatt på kurs og sertifiseringer i prosjektledelse fra Metier OEC.

Les mer om Econa prosjektskole her