Dine fordeler som studentmedlem

Students On The Run

Bruk medlemsfordelene du også – Det lønner seg! 

Medlemsskap koster kr. 300,-/ år. Bli medlem  

CV og søknadsretting for studenter

Vi tilbyr gratis retting av CV og søknader. Hvis du ønsker tilbakemelding på din CV eller søknad, sender du dokumentene og medlemsnummeret ditt til cv@econa.no. I perioder med stor pågang har vi inntil en ukes responstid. 

Kontraktsgjennomgang med en av våre jurister

Når du får tilbud om en ny jobb kan du sende inn arbeidsavtalen for en sjekk hos våre jurister før du signerer. Du vil få svar innen 24 timer. Send e-post til: advokat@econa.no 

Studentforsikring

Studentforsikringen er en forsikring som alle studenter bør ha, i tillegg til uføreforsikring. Forsikringen inkluderer innbo- og reiseforsikring til en svært rimelig pris, 980 kr i året. Reiseforsikringen inneholder også en heltids ulykkesforsikring, uavhengig av om du er på reise eller ikke. 

Les mer om studentforsikring 

PC- forsikring

Du har pc-forsikring gjennom Danske Bank. (Du må være kunde hos Danske Bank for å få denne fordelen.)

Boliglån hos Danske Bank

Gjennom avtalen vi har inngått med Danske Bank vil du til enhver tid ha en av markedets beste lånerenter

Les mer om boliglån  

Studentgrupper

Econa har studentgrupper ved 15 studiesteder i Norge og utlandet. Econas studentgrupper står for en rekke spennende arrangementer på skolene i løpet av studieåret. Følg din Econa-gruppe på sosiale medier for å holde deg oppdatert på hva som skjer.

Finn din studentgruppe her

Lokalavdelinger

Econa har 14 lokalavdelinger over hele landet. Avdelingene arrangerer faglige og sosiale aktiviteter, og det er vanligvis gratis å delta på disse. I Osloavdelingen foregår de fleste aktivitetene i elleve forskjellige nettverk, i form av medlemsmøter og nettverkstreff. Alle studenter er velkomne til å delta på arrangementer i sin lokalavdeling. 

Finn lokalavdelingen i ditt nærområde

ANSA

Gjennom ANSAs avtale med Econa:

  • Kan du som ANSA-medlem få gratis medlemskap i Econa
  • Kan du som Econa-medlem få gratis medlemskap i ANSA hvis du er student på utvekslingsopphold til utlandet fra norsk lærested på inntil seks måneder»

Lønnskalkulator

I Econas lønnskalkulator kan du fylle inn variabler som gjør det mulig å kalkulere hva du, eller dine ansatte bør ha i lønn. Du kan segmentere på faktorer som eksamensår, ansiennitet, bransje, stillingstrinn og geografi.

Lønnsstatistikken

Econas årlige og omfattende lønnsstatistikk er et nyttig verktøy for medlemmer som skal forhandle om lønn og gir også en anbefaling til nyutdannede

Individuell MBTI gjennomgang

Få kartlegt dine preferanser med den anerkjente og DNV-sertifiserte typeindikatoren Myers Briggs Type Indicator® (MBTI). 

Kurs hos Econa Kompetanse

Econas medlemmer får kr. 1500,- i rabatt på kurs og konferanser levert av Econa Kompetanse.

Econa TV

Du kan se alle live- opptak som medlem via vår avspillingsmulighet Econa TV. Her finner du alt fra regnskapsnyheter, smørekurs og alle Kaffe&- møtene våre.

Sverre Kristoffersens minnefond

Sverre Kristoffersens minnefond ble stiftet desember 1950, og har som formål å gi støtte til medlemmer og studentmedlemmer, som har et definert økonomisk behov i forbindelse med faglige, samfunnsnyttig eller foreningsnyttig arbeid. I tråd med minnefondets vedtekter skal det utbetales opp til 79 000 kroner.

Søknader til Sverre Kristoffersens minnefond sendes på mail til Tom Omnes Lia. Vi behandler søknader kvartalsvis (31.03, 30.06, 30.09 og 31.12). Det er viktig at søknaden inneholder navn, hvorfor du ønsker støtte, hva du ønsker støtte til, samt hvor mye støtte du trenger.  

Se hvilke avtaler og rabatter du får innen bank, forskring samt andre medlemstilbud