Husk høstkonkurransen til Econa Ung!

Nå kan du vinne et gavekort på 3000 kroner fra Chillout. De fører blant annet merker som Osprey og Patagonia.

Nina Riibe, administrerende direktør i Econa

For å være med i trekningen må du logge minst 15 løpe- eller sykkeløkter på Strava. Du kan lese mer om konkurransen her. Nå utvider vi også fristen til 11. oktober slik at man har mulighet til å få inn noen ekstra økter i en eventuell høstferie også.

Send dine Strava-økter fra 1. september til 11. oktober til sindre@econa.no og merk med «Econa Ung konkurranse» i emnefeltet. Husk å sende innen 12. oktober for å være med i trekningen!

Om du sliter med å finne motivasjonen til treningen, har administrerende direktør i Econa, Nina Riibe, to gode tips til deg for å best mulig komme i gang og gjennomføre treningen:

  • Det jeg liker godt med å løpe er å kunne høre på min egen «løpespilleliste». Her har jeg samlet alle de godlåtene for meg som ingen får avbryte eller velge neste sang, men bare kan nyte og få meg i godt humør. Med en god spilleliste blir treningsturen for meg enda bedre. 
  • Form er også ferskvare. Om man er innstilt på at de første gangene blir tungt og fælt, men at det vil bli bedre, så er man langt på vei. Når man kommer dit at treningsturen går «automatisk» og man finner sitt eget tempo og flyt, og man kan la tankene vandre fritt, da er det utrolig befriende og godt å komme seg ut. 

Lykke til videre med treningen! 

Vinneren får et gavekort på 3000 kroner fra Chillout