Husk søknadsfristen hvis du vil starte på master til høsten

Avslutter du din bachelor til våren er kanskje mastergrad neste steg. En slik grad gir det et helt annet utgangspunkt for å søke spennende jobber og ikke minst en annen lønn.

Det finnes et hav av muligheter der ute. Når du er ferdig med bachelorgraden din er gjerne mastergraden neste steg. Du kan selvfølgelig velge å fortsette der du allerede befinner deg, eller du kan velge å ta masteren din et annet sted. Du har sikkert mange spørsmål rundt masterprogrammene rundt omkring, og hva er vel ikke bedre enn å få svar på spørsmålene dine fra de som faktisk tar en master på det aktuelle studiestedet? 

Søknadsfristene for opptak til masterprogram varierer fra studiested til studiested. Econa har studentgrupper på de fleste utdanningssteder rundt om i Norge, samt en på CBS i København. Her sitter masterstudentene våre klare til å svare på det du måtte lure på rundt en mastergrad på deres studiested. 

Her følger listen med de ulike studiestedene Econa har studentgruppe på, samt fristene for å søke master på det aktuelle studiestedet. Ved å trykke deg inn på lenken til den lokale Facebook-siden til studentgruppen kan du der stille de spørsmålene du har rundt en master på det aktuelle studiestedet; 

Econa NHH– søknadsfrist 15. februar (frist utgått, men spør dersom du har fått opptak og har spørsmål)

Econa BI Oslo – søknadsfrist 1. mars

Econa BI Bergen – søknadsfrist 1. mars

Econa HVL – søknadsfrist 1. mars

Econa CBS – søknadsfrist 1. mars

Econa NMBU – søknadsfrist 15. april

Econa NTNU – søknadsfrist 15. april

Econa UiA – søknadsfrist 15. april

Econa OsloMet – søknadsfrist 15. april

Econa HiM– søknadsfrist 15. april

Econa Nord – søknadsfrist 15. april

Econa UiT – søknadsfrist 15. april

Econa USN – søknadsfrist 15. april

Econa UiS – søknadsfrist 15. april

Benytt denne muligheten dersom du lurer på noe. Da får du ærlige og konkrete svar fra de som faktisk vet hvordan det er der!