Hvor mange måneder var det egentlig i 2020?

Kjære studentmedlem! Det kjennes iblant som året 2020 har hatt 236 måneder, men nå nærmer det seg endelig slutten. Annerledesåret har påvirket oss alle, om enn i forskjellige former. Felles for alle er at man har behov for juleferie. Kanskje har den aldri vært så etterlengtet som i år?

Live Olsen Hølmo, leder av studentutvalget og Simen Høgberg, studentansvarlig

2020 har nok vært det rareste og mest spesielle året flesteparten av oss noen gang har opplevd. Vi startet opp i januar med blanke ark og ny giv og håpet at 2020 var det året vi virkelig skulle trå til. Så kom Covid-19 og satte en stopper for alt dette. Eller gjorde det egentlig det? Det ble viktigere enn noen gang tidligere å vise medlemmene våre at vi var der for dem og at vi gjorde alt vi kunne for å bidra så godt vi bare kunne i denne rare tiden. Lock-down satte nok en støkk i oss alle, og ingen ante hvor lenge dette ville vedvare. To uker? To måneder? To år? Det var vanskelig å se lyset i enden av tunellen. 

Våren ble en prøveperiode for samtlige, og ingen visste helt hvordan neste dag skulle bli. Vi er evig takknemlige for alt våre lokale studentgrupper prøvde å gjøre for å vise medlemmene våre medlemsnytte, og vi setter stor pris på alle innspill og råd vi har fått fra nettopp medlemmene våre. Sammen klarte vi å holde skuta flytende. 

Det har vært viktigere enn noen gang før å finne alternative måter å studere på, være sosiale på og generelt være kreativ. Det å ta vare på hverandre selv om det ikke er like enkelt som tidligere har vært desto viktigere. Nye beskjeder og kontrabeskjeder har preget hverdagen i stor grad det siste året, og planlegging har vært vanskelig. Vi håper og tror at våren skal bli bedre enn hva høsten har vært, og vi ser nå endelig et lys i enden av tunellen. 

Om du er ferdig med studiene ønsker vi deg masse lykke til i jobb, og om du fortsatt har litt studier igjen ønsker vi deg masse lykke til med nytt semester. Det har vært et spesielt år for oss alle, men vi har sett viktigheten av økonomene i samfunnet, og vet at arbeidsplassene vi går til i fremtiden har stor verdi. Vi håper alle sammen får ladet batteriene i julen med familie og venner, så møtes vi igjen på nyåret. 

Vi håper dere får en rolig og fredfull julefeiring med de dere er mest glad i, og at 2021 bringer lykke, sosialisering og en mer normal studiehverdag. 

En riktig god jul og et godt nyttår ønskes fra Live Olsen Hølmo, leder av studentutvalget og Simen Høgberg, studentansvarlig.