Kvinner og toppledelse - episode 5: Hvordan skaffe deg drømmejobben

Ny episode av podcasten "Kvinner og toppledelse". Denne gangen med den utradisjonelle hodejegeren Per Erik Henriksen, som blant annet har holdt foredragene «Jeg har ansatt min siste kvinne» og «Gi faen, flinke pike!»

Econa podcast -Kvinner og toppledelse med Per Erik Henriksen

Per Erik Henriksen er seniorkonsulent i Mercuri Urval. Med tung erfaring fra rekrutteringsbransjen, deler han både oppsiktsvekkende og kontroversielle tips for deg som vil lykkes som leder. Henriksen forteller også om hvordan du kan bli sett – og husket – av hodejegere, for å sikre deg drømmejobben!

I tillegg forteller han fritt om hvordan bedrifter stort sett tenker når de skal ansette en kvinne, og hva det egentlig kan bety av endringer internt. Hvorfor er det så mange som har økt kvinneandel som en målsetning, men ikke klarer det? Og hvordan får man kvinner til å søke i det hele tatt? Henriksen deler historiene bak de to foredragene hans og hva han mener kvinner bør gjøre for å komme seg inn i lederposisjoner. Vi snakker også om LinkedIn og betydningen av et godt nettverk.

Spotify: Kvinner og toppledelse - Hvordan skaffe deg drømmejobben

Soundcloud: Kvinner og toppledelse - Hvordan skaffe deg drømmejobben

Du kan i tillegg høre podcasten på Itunes podcastappen

Mer om Econas podcast og oversikt over tidligere episoder finner du her: Podcast - Kvinner og toppledelse