Idédugnad: Hva kan du gjøre for andre?

Dette er Norge på sitt beste. Dugnadsånden våkner, og folk tilbyr seg alt fra hundelufting og handling til gratis digitalkonsert og transport. Har du som Econamedlem ideer til hvordan du kan bidra spesielt med din kompetanse?

Bli med på idédugnad!

Vi har sett det i sosiale medier, i bakgården og i nabolaget: Hele Norge vil hjelpe til. Og det er mange som trenger hjelp nå. Vi opplever at mange medlemmer er i en krevende situasjon knyttet til usikkerhet og permitteringer. Og vi ser og hører om andre som har fått livet og virksomheten de driver eller jobber i satt på vent – eller rett og slett er redde for konkurs.

Mye av Econas virksomhet er tuftet på frivillighet og engasjement fra medlemmene. Mange Econamedlemmer er heldigere stilt enn folk i andre grupper, og flere opplever at de har bedre kapasitet enn ellers.

Har du ideer til hvordan du kan bidra med din økonomikompetanse eller fagkunnskap for andre som trenger det nå? For enkeltmennesker, andre Econamedlemmer eller virksomheter?

Eller er du selv i en utfordrende situasjon og har tanker om hva andre Econamedlemmer kan hjelpe deg med?

Send inn ideen din til leder for kommunikasjon og samfunnspolitikk, Maria Østerhus Lobo på maria@econa.no, så ser vi om vi kan bidra med noe i fellesskap!

Econa er foreningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Er du ikke medlem? Sjekk medlemstilbudene og  meld deg inn i dag!