Klar for å utvikle deg i jobben? Bli med i mentorordningen!

Ønsker du deg en sparringspartner når coronakrisen går over i en ny fase? Eller vil du bidra med erfaringen din til andre medlemmer som trenger det? Nå er det ny runde med opptak til Econas mentorprogram!

Econas rådgivere Kristin Ølberg og Gry Skjellevik fasiiliterer Econas mentorprogram.

Econas rådgivere Kristin Ølberg og Gry Skjellevik fasiiliterer Econas mentorprogram.

Det er en annerledes arbeidshverdag for de aller fleste. Er du en av dem som stopper opp og tenker litt ekstra over karrieren og jobbsituasjonen i disse dager?

Mange opplever at det er godt å snakke om utfordringer med noen som jobber i en annen virksomhet, og kanskje også en annen bransje. Det kan gjøre det lettere å være åpen om hva som sliter i jobben, om ønsker og ambisjoner, og gi rom for å bli mer bevisst på egne styrker, egenskaper og muligheter.

Deltakelse i Econas mentorprogram skaper rom for refleksjon og for å gå litt i dybden på områder du vil utvikle deg på over tid. Meld din interesse nå og delta i programmet som går over ett år fra over sommeren.

Mentoring preges av gjensidighet mellom partene, og mentorene melder også om stort læringsutbytte. Ønsker du å bidra i Econas mentorstall, har vi plass til flere!

Fristen for å melde din interesse, enten som mentor eller adept, er 18. mai 2020.

Les mer om Econas mentorprogram her

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.