Klart for finale – disse skal kjempe om NM-tittelen

Årets NM i økonomi ble for første gang heldigitalt. Hele 614 deltakere fordelt på 268 kjempet om tittelen «årets beste økonomistudenter». Nå er kun ti lag igjen i kampen om NM-tittelen.

Etter to heldigitale innledende runder av årets NM i økonomi er topp 10 til årets finale endelig klare. Finalen gjennomføres digitalt 9. april hvor landets beste økonomistudenter skal kåres etter en dag med oppgaver, casejobbing og presentasjoner. Juryen som skal bedømme finalistene består av Anett Schei (Head of Partnerships Norway) fra Danske Bank, Lasse Andersen (Manager revisjon) fra BDO, Espen Skaldehaug (Førstelektor - Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi) fra Handelshøyskolen BI Nydalen) og Gry Skjellevik (kurs- og kompetanseansvarlig) fra Econa. 

Her er årets topp 10:

 Finalen NM i økonomi 2021

Econa arrangerer NM i økonomi for å gi deltakerne et fortrinn til arbeidslivet. Her får man både vist seg frem, øvd på viktige og avgjørende elementer man kan møte på i en jobbsøkerprosess, få muligheten til å bygge både nettverk og kompetanse, men ikke minst også muligheten til å skille seg litt ut fra bunken og få noe verdifullt på CV’en din. NM arrangeres både for å forberede studentene på arbeidslivet, men også rett og slett fordi det er en morsom, verdifull og sosial konkurranse som til og med gir deg et lite fortrinn. I tillegg kan det til og med være at du møter både dine fremtidige kollegaer, men også din fremtidige arbeidsgiver. 

Laget som vinner finalen av NM i økonomi 2021 mottar en sjekk på 30 000,- og får i tillegg en helsides gratulasjon i Dagens Næringsliv. 

NM i økonomi er en konkurranse Econa arrangerer i samarbeid med BDO, Danske Bank og Dagens Næringsliv. Konkurransen ble arrangert for første gang i 2013, som et pilotprosjekt på datidens HiOA, nå OsloMet. Konkurransen består av tre runder hvor runde 1 er en kvalifikasjonsrunde bestående av multiple choice-spørsmål, runde 2 er caseoppgaver levert av BDO og runde 3 er finaledagen hvor hovedoppgaven er caseoppgaver levert av Danske Bank. 

Vi ønsker alle finalistene masse lykke til i finalen!

Tips til arrangement du kan være interessert i:

Superstudent - Hvordan lykkes med eksamen

Memo: Husk bedre!