Kom deg over dørstokkmila – få nye turvenner

Endelig er det tid for oppstart av Econa Aktiv. Det er et lavterskeltilbud til deg, enten du vil få deg en god treningsøkt eller bare vil gå en tur og få frisk luft. Alt sammen med gode Econa-venner.

Econa Aktiv

Econa lanserer nå Econa Aktiv. Hver mandag vil du kunne møte likesinnede med forsvarlig avstand i Frognerparken. Våre ambassadører tar vare på tingene dine mens du spaserer, jogger eller løper. Når du er ferdig får du tilbud om en liten forfriskning, som kan være frukt, smoothie, en energibar eller lignende. For å gi en ekstra motivasjon vil du også få flotte premier om du deltar flere ganger. 

Avtale og møteplass

- Det er mange som kan slite litt ekstra med å komme seg ut nå som treningssentrene er stengt og kontorhverdagen for mange av oss tilbringes hjemme. For min del hjelper det å ha en avtale, og forhåpentligvis har dette samme positive effekt på andre, sier Svein-Egil Jørgensen. Han er rådgiver i Econa og ansvarlig for det nye tilbudet. Han har savnet muligheten til å møte nye mennesker og kunne prate med andre i samme situasjon uten å være på teams. – Jeg håper dette også blir en god anledning til å utvide nettverket, uten å utsette seg for smitterisiko, påpeker Jørgensen. Han håper tilbudet blir en suksess og at tilbudet med tiden kan startes i flere byer. 

Hyggelige ambassadører

For å sørge for at du får en god opplevelse har vi tre ambassadører som vil ta godt vare på deg:

Linnea Sundfær studerer ved OsloMet og er leder av Econas studentgruppe der.Linnea Sundfær studerer ved OsloMet og er leder av Econas studentgruppe der.Sandra Selseth jobber nå i PWC og er tidligere vært leder for studentgruppen ved NHH.

- Jeg gleder meg til å være med på Econa sitt aktivitetstilbud på mandager da jeg synes kombinasjonen aktivitet og møte nye mennesker er helt magisk. Hvor deilig er det ikke å starte uken med frisk luft sammen med gamle og nye bekjente? 

 

 

Anine Roaldstveit, student ved OsloMet og er økonomiansvarlig i Econas studentgruppe der.Linnea Sundfær studerer ved OsloMet og er leder av studentgruppen der.

- Møter du opp i Frognerparken får du kombinert treningsøkten med både frisk luft og mulighet for nettverksbygging. Kan det egentlig bli bedre?


 

 

Sandra Selseth jobber i PWC og er tidligere leder for Econas studentgruppe ved NHH.Sandra Selseth jobber i PWC og er tidligere leder for Econas studentgruppe ved NHH.Anine Roaldstveit er student ved OsloMet og er økonomiansvarlig i studentgruppen der.

- Jeg har aldri hørt noen som har angret etter en treningsøkt.


Les mer og meld deg på førstkommende mandag her