Konkurranse Econa Ung

I september måned ønsker vi å bidra til at våre medlemmer følger FHI sine råd om å bruke mindre kollektivtransport, og samtidig hjelpe våre medlemmer å holde seg i god form. Vi har en sunn konkurranse for dere som er Ung-medlemmer.

Konseptet er enkelt. Kjenner du på din indre syklist og ble inspirert av å se Alexander Kristoff ta første etappeseier i Tour de France? Skulle du ønske du var en del av Team Ingebrigtsen og liker bedre å løpe? Begge deler er like bra, det samme gjelder om man vil både sykle og løpe.

For hver økt du gjennomfører så logger du dette i Strava. Målet er minimum å gjennomføre 15 sykkel- og løpeøkter for september. Da vil du nemlig være med i trekningen av et gavekort på Chillout til en verdi av kr. 3 000,-

Chillout er blant annet leverandør av merker som Osperey og Patagonia. Som Econa-medlem får du også 20 % rabatt når du handler hos dem.

Send din Strava september måned til sindre@econa.no og merk med «Strava-konkurranse» i emnefeltet. Husk å sende innen 4. oktober for å være med i trekningen.

Lykke til med treningen!