Kvartalsresultatet vil ikke påvirke våre medlemmer!

De første tre månedene ble krevende for Danske Bank. Resultatene for 1. kvartal 2020 bærer preg av dagens spesielle situasjon med corona og oljeprisfall.

Nina Riibe, administrerende direktør i Econa, anerkjenner at mange banker har hatt det utfordrende de første tre månedene av 2020, og er glad for at banken viser at de tar corona på alvor og kjører en konservativ linje. Riibe er glad for at banken viser ansvarlighet ved å avsette for mulige tap i første kvartal. 

Nina Riibe, administrerende direktør i EconaEcona har arbeidet tett med Danske Bank gjennom hele corona-situasjonen, og Riibe setter stor pris på at banken har vært offensive med å sette ned renta og finne gode løsninger for eksisterende kunder. 

Riibe har fått forsikringer fra Danske Bank om at kvartalsresultatet ikke vil påvirke renter eller andre betingelser for våre medlemmer. 

– Næringslivet er inne i en meget utfordrende periode grunnet Corona-viruset. Banksektoren er på mange vis en temperaturmåler for den økonomiske utviklingen i landet vårt, og da får definitivt også vi får merke hvor alvorlig situasjonen nå er. Vårt hovedfokus gjennom denne tiden har vært å bistå våre kunder gjennom det som har vært en meget utfordrende og vanskelig tid, sier landssjef Trond F. Mellingsæter.

Her kan du lese pressemeldingen fra Danske Bank