Ledige timer på karrieresenteret

Econas karrieresenter har mange nyttige tilbud til deg, enten du er ny eller erfaren i arbeidslivet. Vårt mest populære tilbud er individuell rådgivning – nå har vi ledige timer, men vær rask, de er populære.

Sindre Høyland, karriererådgiver i Econa

- Det er mye vi kan hjelpe deg med. Det kan for eksempel være å sette opp eller finpusse på din Linkedinprofil, eller samtale om utviklingsmål, sier Sindre Høyland. Han er en av Econas karriererådgivere og ansvarlig for de som er nye i arbeidslivet.

Timene blir fort fullbooket, så vi anbefaler at du er tidlig ute om du ønsker å benytte deg av noen av tilbudene til karrieresenteret. 

Klikk her for å booke time til karriererådgivning 

En som benyttet seg av nettopp dette var Erik. Han er i dag Senior Associate i revisjon i EY. Han forteller om hvordan han brukte karriererådgivningen til å bedre finne ut hvor det neste steget han ønsket at karrieren skulle ta:

"Da jeg var ferdig på NHH for to år siden var det naturlige valget å søke seg inn til en av de fire store uten at jeg tenkte så mye mer over det. Men jeg merket jo at revisjon ikke er helt det jeg brenner for. Selv om EY har gitt meg en veldig god start på karrieren så hjalp det veldig å snakke med Econa sine karrirererådgivere om hva jeg ønsker videre og hva jeg faktisk ønsker å jobbe med. Jeg anbefaler virkelig Econa sitt rådgivningstilbud, jeg ante ikke at deres hjelp kunne bety så mye for veien min videre!».