Sjekk hva du tjener på studentmedlemskap

Studentansvarlig i Econa, Simen Høgberg, har regnet på verdien av et studentmedlemskap for deg. Bruk medlemskapet ditt!

Benytter du ikke tilbudet om hjelp til lønnsforhandling og arbeidskontrakt kan det koste dyrt.  En dårlig arbeidskontrakt kan koste deg titusenvis av kroner i tapt lønn og ferie. I tillegg kan den inneholde ugunstige klausuler som gjør det dyrt eller vanskelig å bytte jobb. Våre advokater er eksperter på arbeidsrett og gjennomgår din arbeidskontrakt.

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!

- Gjennomlesning av arbeidskontrakt, bruk tilbudet! - Verdi 1 500,- kroner

En dårlig arbeidsavtale kan koste deg titusenvis av kroner. Econa er en arbeidstakerorganisasjon. Det betyr at du kan regne med Econa i ditt arbeidsforhold. Som medlem kan du regne med at Econas skarpskodde jurister hjelper deg med å få en best mulig arbeidsavtale. Send inn arbeidskontrakten til våre advokater og be gjerne om råd på lønn samtidig. En time med advokat til sammenligning koster raskt 1 500,- kroner

- CV-/søknadshjelp -  Verdi 1 500,- kroner

En god CV og søknad er nøkkelen for å få jobbene du har lyst på. Det hjelper Econa deg med, send inn din CV og søknad og vi gir deg råd og kvalitetsikrer.

Din lokalavdeling tilbyr en rekke arrangementer hvor du møter våre medlemmer som allerede er i jobb. Kanskje er det et medlem som har din drømmejobb.

- Econas lønnskalkulator og lønnsrådgivning - Verdi 1 000,- kroner

10 000,- kroner mer i lønn ved første arbeidsavtale gir enorme ringvirkninger. Econas analytiker mener god bruk av statistikken gir medlemmene i snitt 1000 kroner mer i lønn hvert år. Over tid blir det veldig mye. Alle studentmedlemmer bør sjekke Econas lønnskalkulator før en signerer sin første arbeidsavtale.

Er du medlem får du også gratis individuell lønnsrådgivning, send en e-post til vår lønnsrådgiver.

- Sosialt medlemstilbud – Verdi 1 000,- kroner

Alle studentgrupper tilbyr minst tre arrangementer per semester. Dette kan være både faglige og sosiale tilbud og prisen per arrangement er 350,- kroner om du ikke er medlem. Noen er også eksklusivt for våre medlemmer.

- Rabatt på lån og forsikring - Verdi 500,- kroner

Har du lønnskontoen din i Danske Bank får du PC-forsikring på kjøpet. Boliglånet for medlemmer under 34 år er en av markedets laveste, med en nominell rente på 1,25%. Du får også en av markedets beste studentforsikringer til kun 99 kroner i måneden.

Studentforsikringen hos NSO koster 119,50,- per måned https://student.no/studentforsikring/

- Magma på papir - Verdi 1 590,- kroner

Som masterstudent får du tilsendt Magma på papir hjem. Supert når du skal referer til nyere forskning i din masteroppgave eller i andre skriftlige arbeider.

Med andre ord er det en «no brainer» hvorfor du skal være studentmedlem i Econa for kun 300,- kroner i året! 

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.