Vi starter kvelden med et ølkurs, hvor vi smaker oss gjennom seks forskjellige typer og lærer mer om hvordan øl kan anvendes i matlaging. Deretter får vi servert en fireretters middag som tar disse matlagingsprinsippene i bruk, selvfølgelig akkompagnert av tilhørende øltyper i glasset.
Alt iscenesettes av vertskapet på Restaurant Kommandanten, og foregår i riktig så historiske omgivelser på Festningen.
Arrangementet koster 600 kr per person, og betales til konto 9235.21.83484 før arrangementet (skriv navn i kommentarfeltet).
Maks. 2 påmeldte per medlem, totalt plass til 50 personer. Bindende påmelding.
Econa Trøndelag samarbeider med:


Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.
Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.