Medlemsfordeler for studenter

Som studentmedlem i Econa får du en rekke gode fordeler og rabatter.

Medlemsfordeler for studenter

Bruk medlemsfordelene du også – det lønner seg! 

Medlemsskap koster kr. 300,-/ år. 

Bli medlem  

CV og søknadsretting for studenter

Vi tilbyr gratis retting av CV og søknader. Hvis du ønsker tilbakemelding på din CV eller søknad, sender du dokumentene og medlemsnummeret ditt til cv@econa.no

PC- forsikring

Du har pc-forsikring gjennom Danske Bank. (Du må være kunde hos Danske Bank for å få denne fordelen.)

Kontraktsgjennomgang med en av våre jurister

Ta kontakt med oss via skjema for juridiske henvendelser og skriv i meldingsfeltet at henvendelsen gjelder første arbeidskontrakt etter avsluttede studier. Svar gis innen 24 timer.   

Studentgrupper

Econa har studentgrupper ved 16 studiesteder i Norge og utlandet. Econas studentgrupper står for en rekke spennende arrangementer på skolene i løpet av studieåret.

ANSA

Gjennom ANSAs avtale med Econa:

  • Kan du som ANSA-medlem få gratis medlemskap i Econa
  • Kan du som Econa-medlem få gratis medlemskap i ANSA

Lønnskalkulator

I Econas lønnskalkulator kan du fylle inn variabler som gjør det mulig å kalkulere hva du, eller dine ansatte bør ha i lønn. Du kan segmentere på faktorer som eksamensår, ansiennitet, bransje, stillingstrinn og geografi.

Lønnsstatistikken

Econas årlige og omfattende lønnsstatistikk er et nyttig verktøy for medlemmer som skal forhandle om lønn og gir også en anbefaling til nyutdannede

Lokalavdelinger

Econa har 14 lokalavdelinger over hele landet. Avdelingene arrangerer faglige og sosiale aktiviteter, og det er vanligvis gratis å delta på disse. I Osloavdelingen foregår de fleste aktivitetene i elleve forskjellige nettverk, i form av medlemsmøter og nettverkstreff. Alle studenter er velkomne til å delta på arrangementer i sin lokalavdeling. 

Kurs hos Econa Kompetanse

Econas medlemmer får kr. 1500,- i rabatt på kurs og konferanser levert av Econa Kompetanse.

Econa TV

Du kan se alle live- opptak som medlem via vår avspillingsmulighet Econa TV. Her finner du alt fra regnskapsnyheter, smørekurs og alle Webinarene våre.

Sverre Kristoffersens minnefond

Sverre Kristoffersens minnefond har som formål å gi støtte til medlemmer og studentmedlemmer som har et definert økonomisk behov i forbindelse med faglige, samfunnsnyttig eller foreningsnyttig arbeid. Les mer om fondet her. 

Bank, forsikring og andre rabattavtaler