Mer plass, mer moro - 7 pakketips til bilferien

En tom vei er frihet. Frihet til å bruke tiden på det du ønsker, der du vil. Med de beste transportløsningene finnes det ingenting som setter begrensninger for drømmene dine. Slik tar du med deg favoritt tingene dine, og flere andre ting. Smart og sikkert.

Sørg for at bilen blir pakket på en sikker og smart måte, siden det gjør reisen mye mer bekvem for alle. Les videre, når vi forteller om hvordan du kan pakke bilen optimalt.

Husk at som medlem får du rabatt på biler fra BMW

1. Tenk igjennom hva du skal ha med deg. Ikke bli overrasket om du oppdager at du har tatt med deg et par bager eller kofferter for mye. Vent med å stable bilen frem til du vet hva du vil ha med deg.

2. Når du er klar til å starte å pakke bilen: Start med den tyngste enheten. Den bør plasseres så nært midten av bilen som mulig. Sørg for at lasten er jevnt fordelt. En bil som er rett lastet er en sikker bil.

3. Fyll på med annen bagasje der det er plass. Men husk hva du trenger først og sist på turen. Hvis du ser fram til å tilbringe mange timer på stranden om fire dager, så er det kanskje ikke viktigst at du har tilgang til redningsvesten de første dagene. Sørg for at ting du trenger hvis en eventuell ulykke eller nødssituasjon skulle oppstå er lett tilgjengelig.

4. Ikke blokker sikten bakover ved at du stabler bagasjen for høyt. Det er mye sikrere og enklere, hvis du f.eks. heller bruker en takboks.

5. Våre land er rene himmelriker når det gjelder friluftsaktiviteter. Hvorfor ikke ta med dere syklene, så kan dere oppleve eventyr på to hjul mens dere er på reise? En sykkelholder er ofte lett, sikker og smart.

6. Sørg for at du har en ryggsekk eller veske tilgjengelig med ting som du og passasjerene kan trenge på reisen. Som utstyr og leker til barna. Ryggsekker har ofte smarte lommer til tingene dine – det har aldri vært enklere å holde orden i baksetet.

7. Sørg for at du alltid har drikke og snacks tilgjengelig. Bruk gjerne en smart kjølebag, da er det nesten som du har med deg et kjøleskap i bilen.

Sjekk også ut Danske Bank sitt kampanjetilbud på billån – Nominell rente fra 2,39 %