Møt vinnerne av høstferie-konkurransen

Skal du ut på tur i høst? Her får du vinnerne av årets konkurranse sine beste turtips. Tidligere i høst hadde vi en konkurranse hvor medlemmene delte sine beste turtips og kunne vinne en tursekk. Vi tok en prat med vinnerne, og her er deres beste turtips!

PS: Som Econa-medlem får du 20% rabatt hos Chillout. Bruk kodeord «Econa» på nett og i butikk.

Eva fra Skien:

 Eva fra Skien

- Hvor går turen i høstferien?

Skinnarbu! De har et flott turterreng, både på ski og på beina. Bildet er fra en tur på Skinnarbu, med utsikt mot Brattefjell i Seljord kommune, som også er favoritt-turmålet mitt. Nydelig!

- Hvilket tursted står øverst på ønskelista?

Det må være Vesterålen og Lofoten.

 

Maksymilian fra Sandnes

Maksymilian fra Sandnes

- Hvor går turen i høstferien?

Nå i høstferien tenkte jeg å dra med kjæresten og noen venner på Trolltunga.

- Hva er ditt beste turtips?

Det er først og fremst å ha det gøy uansett hvor langt man kommer!

- Hvilket tursted står øverst på ønskelista?

Tursted på toppen av ønskelisten har alltid vært Machu Picchu.

 

Janne fra Brennåsen

Janne fra Brennåsen

- Hvor går turen i høstferien?

Tiden flyr, og jeg skulle ønske jeg klarte å prioritere flere turer som den på bildet, til fantastiske Rallarvegen! Vi har tre hunder og derfor blir det mest turer i nærområdet. Akkurat i disse dager har vi fått en liten valp igjen, og turene må derfor tilpasses henne og den eldste hunden vår Tia.

- Hva er ditt beste turtips?

Fine turer for meg er ikke nødvendigvis å reise så langt, eller klatre opp på den høyeste toppen. Jeg setter pris på de turene hvor jeg er sammen med de jeg er glad i, at vi har tid til å puste med magen, sette oss ned og nyte naturen.

- Hvilken tur står øverst på ønskelista?

Ett ønske har jeg, og det er en overnattingstur ute i hengekøye! Det ble det ikke noe av i sommer, så da setter jeg det på ønskelisten min!

Janne sine 3 hunder

På bildet ser dere Tia på 12 år som er gammel og litt stiv i kroppen, og ikke hører hun stort lenger heller, men hun elsker å være med på tur, Nemi på snart 10 år som elsker tur alltid og Nea 4 måneder som er som valper flest, rampete og veldig skjønn.