NHH Tech Upgrade: Bli rå på maskinlæring og datascience

Lær hvordan du kan analysere og bruke data til bedre beslutninger! Finansdirektør Øyvind Mølmann har blitt mer optimistisk etter at han tok NHH Business Upgrade. Nå står Tech Upgrade for tur.

Finansdirektør Øyvind Mølmann sier NHH Business Upgrade er den beste etterutdanningen du kan få.

Vil du lære om datascience og maskinlæring? Nå starter NHH et nytt program for deg som ønsker å ta digitaliseringen på alvor. Med verktøy og metoder for analyse og bruk av store datamengder kan du gi virksomheten et solid løft innen digital business. Programmet er praktisk rettet slik at du selv skal bli i stand til å bruke teknikker og verktøy i din egen arbeidshverdag.

Målgruppen er siviløkonomer og masterutdannede økonomer. Econas medlemmer får 10.000,- i rabatt.

Oppstart er 29. april i Oslo, varighet 6 måneder. Undervisningen på NHH Tech Upgrade foregår på engelsk.

  • Modul 1: Strategisk overblikk
  • Modul 2: Datauttrekk og sammenstilling
  • Modul 3: Dataanalyse
  • Modul 4: Visualisering/presentasjon

Nyhet fra NHH og Econa: NHH Tech Upgrade – data analytics

I fjor startet Econa og NHH et samarbeid om skreddersydde programmer for Econa-medlemmer. Først ut var NHH Business Upgrade. Finansdirektør Øyvind Mølmann i Norwegian Crystals var en av deltakerne på det populære studiet.

-Dette topper det meste

Øyvind Mølmann er ikke i tvil. Business Upgrade fra NHH er den beste etterutdanningen du kan få.

– Jeg har ikke bare fått nye perspektiver på egen kunnskap og hva jeg jobber med, men jeg har også blitt mer optimistisk. Teknologi er ikke en brems, men en velsignelse. Det gjelder å jobbe på lag med ny teknologi, og ikke motarbeide den, sier Mølmann, som fikk så mange nye faglige impulser etter Business Upgrade at han meldte seg på en ny studieøkt i NHH-regi.

– I år blir det Tech Upgrade og studier innen atferdsøkonomi. Det var fag som ikke eksisterte da jeg utdannet meg til siviløkonom på NHH på slutten av 1980-tallet.

Les hele intervjuet med Øyvind Mølmann

Faglig oppdatering med Econa

Foto: Ove Sjøstrøm