Ny studentleder: Vil sette karakter på koronainnsatsen

Vi må evaluere utdanningsstedenes innsats under pandemien, slik at vi lærer både av feil og suksesser. Det sier Marie Rønnevik, nyvalgt leder av Econa student.

Marie Rønnevik
Marie Rønnevik, nyvalgt leder av Econa student.

Torsdag. 8. april ble det avholdt årsmøte og dermed også valgt nytt studentutvalg. En av de første oppgavene det nye utvalget vil gå løs på er å se på studiekvaliteten.

- Det må settes av tid og midler til å samle kunnskap og lære av tiltakene som ble innført under pandemien. Vi er redd for at studiekvaliteten ikke har vært like god allet steder, men tror samtidig at man kan ha utviklet mange nye verktøy som kan brukes også når vi vender tilbake til normalen, sier Rønnevik. Hun mener derfor at man må se på tiltakene i et nasjonalt perspektiv og vurdere effekten av de ulike løsningene for å lære. 

Med seg i studentutvalget får hun også nestleder Sondre Harr. Sammen skal de også representere studentene i Econas hovedstyre. – Studentene og resten av Econa har vært nødt til å gjøre mye annerledes det siste året, og mange av arrangementene har blitt digitale. Nå blir det viktig at vi fortsetter utviklingen av de digitale tjenestene, samtidig som vi hjelper studentgruppene og resten av organisasjonen tilbake til normalen, sier Harr. Han gleder seg til Econa igjen kan være en arena for nettverksbygging, noe han har savnet på lesesalen i egen stue. 

Marie og Sondre får med seg et helt nytt utvalg som skal jobbe for våre studentmedlemmer det neste året. Her kan du bli litt bedre kjent med dem. 

Leder: Marie Rønnevik

- Beste minne med Econa: Årsmøtet og NM-finale i Trondheim i 2019! Ekstra gøy å oppleve en ny by sammen med Econa-venner

- Hva gjør du for å få humøret ditt opp igjen når ting er kjipt: Tvinger med meg familie eller en venn på tur i skogen 

Nestleder: Sondre Harr

Sondre Harr

- Beste minne med Econa: Juleavslutning med NHH styret i 2019 - Vi var på Villani først og spiste Bergens aller beste pizza(hint hint) før vi fortsatte videre på vorspiel. Kvelden var en kjempe suksess med god drikke, bra mat  og bra kok på utestedet senere på kveld. Her var det flere i styret som visste bra form på dansegulvet. 

- Hva gjør du for å få humøret ditt opp igjen når ting er kjipt: Spiser god mat eller drikker noe godt. Man skal tross alt ikke få dårlig samvittighet for å ha spist noe usunt midt under korona! Det må til.  

Styremedlem: Kristin Engebretsen

Kristin Engebretsen

- Beste minne med Econa:Det må være alle gangene jeg har stått på stand!! 

- Hva gjør du for å få humøret ditt opp igjen når ting er kjipt:Sender melding til en venninne om å ta en tur ut, evt. kjøpe med noe godt!  

Styremedlem: Thomas Bråten Stangjordet

Thomas Bråten Stangjordet

- Beste minne med Econa: Så langt har NM vært et høydepunkt, men jeg regner med det kommer flere «happeninger» når korona forsvinner

- Hva gjør du for å få humøret ditt opp igjen når ting er kjipt:Da tar jeg meg en tur til en toppene i Tromsø, enten om det er til fots eller på ski. Da får man lufta hodet godt! 

Styremedlem: Kiruththika Panchalingam

Kiruththika Panchalingam

- Beste minne med Econa:NM i økonomi, årsmøte og bankett/superfinalen våren 2019 i Trondheim. 

- Hva gjør du for å få humøret ditt opp igjen når ting er kjipt:Tar en tur ut for å få frisk luft. 

Styremedlem: Synne Maria Sandø

Synne Maria Sandø

- Beste minne med Econa:Det må være Econaforum for to år siden. Dette var mitt første år i Econa, og jeg syns det var veldig stas å få delta.

- Hva gjør du for å få humøret ditt opp igjen når ting er kjipt:Da blir det fort en liten løpetur.