Vi lanserer Econa TV

Medlemsfordeler

Nå får du som Econa-medlem tilgang til Econa TV. Her finner du opptak av gjennomførte faglige arrangementer. Tilgang til videoene på Econa TV krever innlogging og er et eksklusivt tilbud til medlemmer.

Videoavspilleren er for øyeblikket best på stasjonær- eller bærbar PC. Vi arbeider med å få på plass en godt fungerende løsning på mobil.

Kompetanseheving og debatt i form av frokostmøter og kurs, er meget populære tilbud i Econa, både nasjonalt og lokalt. Du får mulighet til faglig oppdatering og deltakelse i plenum, samtidig som arrangementene fungerer som en arena for nettverksbygging.

Noen ganger passer kanskje ikke tid og sted. I 2015 lanserte vi i Econa derfor online deltakelse, med stor suksess. Online-deltakelse er enkelt og du kan være med gjennom mobiltelefonen du har med deg overalt. Du kan også stille spørsmål og delta i diskusjoner via sms.

I løpet av 2015 gjennomførte vi 32 slike arrangementer. Medregnet de som har sett opptak i etterkant, har 6700 personer vært med via internett.

Videoene på Econa TV er kategorisert etter tema. Video av arrangementer vil publiseres innen 24 timer etter gjennomført arrangement. Vi starter med å tilby alle opptak vi har gjort i 2015 og supplerer med nye videoer etter hvert.

Hvordan får jeg sett Econa TV?

Følg denne linken for å komme til Econa TV.
Du må være innlogget på Mitt Econa for å se Econa TV-videoene.

 

 

 

Karriere Medlemsfordeler

Econastilling.no - økonomenes egen stillingsportal

Medlemsfordeler

Nytt bank- og forsikringstilbud til Econas medlemmer

Medlemsfordeler

Vi lanserer Econa TV

Student Medlemsfordeler Karriere

Søke jobb i 2016? Start tidlig!