På eventyr i nærmiljøet

For mange er påsken synonymt med hytta og fjellet. Men i år må vi tenke litt annerledes. Nå er det nærmiljøet som står i fokus, de korte turene fra hjemmet og utforsking av områder med minst mulig folk der du bor. Det kan være krevende, men det er viktig å finne små eventyr i hverdagen.

699945846

De siste årene har hengekøyetur fått stor popularitet, ikke uten grunn! Å kunne sovne under stjernehimmelen i frisk luft er en drøm for mange. Samtidig er to trær alt du trenger for å komme deg på tur. Hengekøyer være en gøy måte å tilbringe tid med familien på både for voksne og barn. Hvis du ikke har mulighet til å komme deg ut i skogen, har du kanskje en hage eller balkong som kan gjøres om til et nytt rom å utforske for dagen?

For å kunne tilbringe en natt eller to ute i hengekøye anbefaler vi en hengekøye som er stor nok til både et varmt liggeunderlag og en god sovepose. Det er viktig å ikke undervurdere kulden om natta; å holde varmen er viktig for en vellykket tur. Mat er en annen faktor som spiller en stor rolle på tur. Ved siden av Kvikk Lunsj og appelsin, er det stor stas å ha med pannekakerøre eller grillpølser på tur. Det er viktig å sjekke om det er bålforbud i ditt nærområde, det beste alternativet er å ta med seg en brenner eller et stormkjøkken. En annen viktig ting for mange er kaffe. Det finnes mange ulike måter å lage kaffe på ute på tur. Gjør det enkelt, men godt. Ta med ferdig kvernet kaffe, kok opp vann og bruk en sammenleggbar trakter på toppen av turkoppen din.

Dagsturer i nærmiljøet er også viktige. Gjør litt mer ut av gåturen ved å ta med varm drikke på termosen, eller bruk en mattermos til å holde lunsjen varm. Finn en benk, og nyt påskequiz eller et slag yatzy i solen. Det er lov å håpe at påskeværet vil komme. God tur!

Medlemstilbud: 20 % rabatt hos Chillout

Trenger du turutstyr? Chillout tilbyr Econas medlemmer 20% rabatt på veiledende priser. Rabatten gjelder alle Chillouts butikker og på www.chillout.no Rabatten nyttes ved bruk av koden på nett og i butikk: ECONA

Sjekk ut hengekøyer på Chillout

Chillout: Utstyr til dagsturer