Pensjonssparing

Snart får du som medlem tilgang til en av Norges beste pensjonsavtaler og betydelige rabatter på fondssparing via Kron.

For at ventetiden ikke skal bli for lang, kliner vi til med et ekstra godt tilbud til deg som vil teste ut fondssparing allerede nå.

Spar i fond nesten helt gratis

Frem til lanseringen kutter vi kostnadene på alle fondspakker (inkludert IPS) og fjerne vårt eget honorar. Det betyr at du som medlem kan velge mellom:

1. Indeksfondspakke med et forvaltningshonorar på = 0,09%
2. Øvrige fondspakker med et forvaltningshonorar på= 0,30%

Hvorfor tilbyr Kron å fjerne sitt eget honorar frem til lanseringen?

Når egen pensjonskonto lanseres i begynnelsen av 2021 vil alle Akademikerne Pluss medlemmer få tilgang til markedets beste vilkår både på pensjon- og fondssparing. Vi kan dessverre ikke gå ut med prisene enda og derfor vil vi gi en liten ekstra gulrot til de medlemmene som gjerne vil teste Kron allerede nå.

Er det noen bindingstid på tilbudet?

Kron tilbyr ekstra gode vilkår på fondssparing nå og vil gi deg svært gode rabatter når pensjonstibudet lanseres også. Hvis du laster ned appen og tester fondssparing er dette selvfølgelig ikke bindende, og du kan velge å ta ut pengene når du vil.

Hvordan kan Kron vite at jeg er medlem?

Du trenger ikke å informere Kron om at du er medlem i en Akademikerne Pluss forening. Vi sørger for at medlemsskapet ditt verifiseres og at du får belastet honorar tilbakebetalt rett inn på din Kron konto. Du vil du samtidig bli flyttet over på medlemsprisene som blir gjeldende fra 2021.Kontakt oss gjerne via chatten i Kron-appen hvis du har spørsmål. 

Last ned Kron-appen via App store eller Google Play


Pensjonsavtale for selvstendig næringsdrivende

Gjennom Econas avtale hos Storebrand, får du et konkurransedyktig tilbud på pensjon. Ved opprettelse av en pensjonsavtale kan du oppnå skattefordeler, reduserte administrasjons- og forvaltningskostnader. Rådgivere hos Storebrand hjelper deg å velge mellom ulike gunstige ordninger.

Econa har forhandlet en svært god og helhetlig samarbeidsavtale med Storebrand. Denne avtalen gir trygghet og forutsigbare priser på pensjon for alle medlemmer som driver egen virksomhet, og sikrer små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene. Du, derimot, får tid til å fokusere på helt andre ting.

Pensjonspengene blir investert i selskapene som er best rustet for fremtiden, fordi vi mener det vil gi størst mulig pensjonspott. Du får altså i pose og sekk: god avkastning og god samvittighet.

Storebrand Finansiell Rådgivning hjelper deg med å se muligheter og ta lønnsomme valg rundt din økonomi, både som privatperson og selvstendig næringsdrivende.

 

Klikk her for kontakt med Storebrand for et uforpliktet tilbud på pensjon, eller ring Kundeteam Bedrift på telefon 22 31 52 77

 

Spør oss om pensjon - Pensjonseksperten svarer Econas medlemmer.

Nå kan du også beregne pensjon i vår lønnskalkulator.

5 ting du bør vite om din pensjonsavtale.