Personlig tidsstyring og selvledelse

28.4.2020

JCI Drammen har den glede å invitere Econa Buskerud sine medlemmer til kurs i personlig tidsstyring og selvledelse.

Kurset avholdes i Drammen Næringshage sine lokaler i Nedre Storgate 49, tirsdag 12 november klokken 19:00. Påmelding innen mandag 11 november til: drammen@jci.no.

Tidsstyringhttps://www.facebook.com/events/1428350990714768/?source=1

Kurset vil gi deg en innføring i hvordan du selv har og tar kontroll over din egen tid, og vil presentere noen enkle verktøy, metoder og teknikker for hvordan få tiden til å strekke til for å både ha tid til det som er viktigst i hverdagen og til å nå dine mer langsiktige mål.

Mål for kurset er å gi deg:

• metoder for bedre planlegging og gjennomføringsdisiplin.
• bedre bevissthet for «hvor tiden faktisk blir av» og hvordan håndtere det bedre.
• verktøy for å håndtere tidstyver – både tobente og elektroniske.
• praktiske tips for personlig videreutvikling.
Kursholder: Aslak Hougen

Aslak er til daglig Managing Director hos Biztech International (Norway) og har fra tidligere bl.a. seks års erfaring som Training Consultant/Coach hos Dale Carnegie. Han har en bachelor i management fra BI, med spesialisering i Human Resources Management, samt en Executive MBA fra BI og ESCP Europe.

www.linkedin.com/in/ahougen

JCI Drammen vil avholde sitt månedlige formelle foreningsmøte fra 18:30 til 19:00 før kurset starter klokken 19:00. Dersom du er interessert i å høre hva JCI Drammen er du velkommen til å høre på.

Hva er JCI
JCI eller Junior Chamber International er verdens største praktiske ledertreningsorganisasjon og er en uavhengig, verdensomspennende frivillig organisasjon for kvinner og menn mellom 18 og 40 år. JCI består av mennesker fra alle samfunnslag, som ønsker å oppnå personlig eller profesjonell utvikling.

For å lese mer om JCI Drammen se her: http://www.jcidrammen.no/jci-drammen 
For å lese mer om JCI se her: http://www.jcidrammen.no/about 
JCIs internasjonale sider: http://www.jci.cc/guests/

pt>