Quiz og minus er tilbake!

Hvor gode er økonomer egentlig i allmennquiz? Etter en forlenget juleferie er Econas digitalquiz endelig tilbake. Nå også med maratontabell.

Quiz har lenge vært et populært tilbud, også i Econa. Siden høsten fremdeles ikke lot oss møtes til fysiske arrangementer slik vi ville, flyttet vi quizen over på skjerm og gjorde den landsdekkende. Hver 14. dag gjennom høsten konkurrerte medlemmer i alle aldre om heder, ære og tosifret antall kilo Laban seigmenn.

Quiz og minus er åpent for alle medlemmer og foregår annenhver onsdag fra klokken 18:30-20.00. Svein-Egil og Patrick fra administrasjonen leder dere på smittesikker avstand trygt igjennom morsomme og spennende spørsmål i alle kategorier. Det er selvfølgelig premier til vinnerlaget, men vi trekker også en «lucky loser» hver gang.

Vi lover oppgaver med varierende vanskelighetsgrad og med forskjellige temaer, så her kan det være lurt å rekruttere på tvers av alder og ikke minst interesser, påpeker Svein-Egil. Han lover også at deltakerne denne gangen skal få være med å velge en kategori hver gang.

Quizliga

I denne sesongen vil man også konkurrere i en maratonstabell. Patrick og Svein-Egil håper at dette fører til at flere lag stiller flere ganger.

Vi skal føre statistikk etter hver gang. Du tar med deg poengsummene gjennom hele sesongen. Så selv om du ikke vinner noen av enkeltquizene kan du stikke av med ligatrofeet til slutt. Så det blir som en quizliga, sier Patrick. Han lover ekstra fete premier ved sesongslutt.

Sesongstart er 27. januar. Meld dere på her: 

Slik foregår det hele:

  • Samle et lag med opptil fem deltakere (det er fint om alle på laget melder seg på
  • Dere finner en måte å kommunisere på. Om det er gjennom sosiale medier eller sammen i stua (husk avstandsregler og oppretthold retningslinjene)
  • Finn på et lagnavn
  • Følg direktesendingen der Svein-Egil og Patrick leser opp spørsmålene.
  • Lagleder fyller inn deres svar i Google skjemaet.
  • For å være med i maratontabellen må dere bruke samme navn gjennom hele sesongen
  • De to svakeste resultatene i løpet av våren strykes, ev runder hvor du ikke har deltatt