Rogaland

Vi arrangerer ulike medlemsmøter innenfor et bredt fagområde. I tillegg har vi møter av mer sosial karakter. Ved å være medlem i Econa Rogaland får du en unik mulighet til å treffe andre siviløkonomer og knytte nye kontakter. Vi oppfordrer deg til å ta med andre siviløkonomer på møtene, også ikke-medlemmer slik at de introduseres til Econa-miljøet.

Møtene er gratis (med unntak av møter med litt spesiell karakter som for eksempel vinkurs).

Per i dag er våre arrangementer konsentrert rundt Stavanger, men vi håper å få til arrangementer også utenfor Stavanger by. Bor du et sted der det vil være grunnlag for å kunne samle siviløkonomer og andre med en master i økonomi og administrasjon, og ønsker du å bidra til dette, ta kontakt med leder Simen Zeiler.

Econa Haugalandet

Econa Haugalandet arrangerer faglige og sosiale arrangement for medlemmer på Haugalandet og i omegn. Vi er organisert som en underavdeling til Econa Rogaland.

Programmet for Haugalandet vil bli lagt ut fortløpende, og har du spørsmål og/eller ønsker å engasjere deg, ta kontakt med Magnus Blikshavn - magnus.blikshavn@gmail.com eller Thomas Skjelde Økland - thomas.okland@omega.no

Salgsbetingelsene finner du her.

Sammen med Tekna arrangerte vi den 3. desember møte med Eva Joly. Frem til 3. mars kan du høre hennes foredrag  "Situasjonen i Europa – påvirkninger og effekter for Norge og norske arbeidsforhold" her.

 

Rogaland

Lokalavdelingsleder

Simen Zeiler

Send e-post

Telefon: 46921257

Antall medlemmer: 1580

Ingen kommende arrangementer